بررسی رمز موفقیت علامه طباطبایی از نگاه بزرگان
کد خبر: 3695095
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
در قالب کتاب تدوین شد؛

بررسی رمز موفقیت علامه طباطبایی از نگاه بزرگان

گروه ادب ــ رئیس دانشکده الهیات پژوهشگاه امام صادق(ع) با اشاره به تدوین کتاب «رمز موفقیت علامه طباطبایی» عنوان کرد: با توجه به خلأ موجود در ارائه الگو به جامعه کنونی، این کتاب نوشته شد که در آن رموز موفقیت علامه از دیدگاه بزرگان بیان شده است.

 بررسی رمز موفقیت علامه طباطبایی از نگاه بزرگان

حجت‌‌الاسلام والمسلمین حمید نگارش، رئیس دانشکده الهیات پژوهشگاه امام صادق(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ درباره کتابی که با عنوان «رمز موفقیت علامه طباطبایی» به رشته تحریر درآورده است عنوان کرد: در این اثر به ابعاد موفقیت علامه طباطبایی اشاره 9شده است که در قالب چند فصل به این موضوعات پرداخته‌ایم.

وی با بیان این مطلب گفت: فصل اول این اثر موفقیت علامه طباطبایی را از منظر بزرگانی چون امام خمینی(ره،‌ رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله العظمی جوادی آملی و آیت‌الله حسن‌زاده آملی بیان می‌کند. در فصل دوم نیز به خصوصیات رفتاری علامه پرداخته شده و به ساده‌زیستی استاد و رفتار ایشان اشاره شده است.

حجت‌الاسلام نگارش اظهار کرد: فصل سوم این اثر، ویژگی‌های معنوی استاد را مورد بررسی قرار می‌دهد و شرح صدر و اخلاص ایشان، همچنین تواضعی که داشت، در کنار جنبه‌های معنوی علامه مطرح شده است. فصل چهارم نیز جلوه‌های عبادی و تربیتی علامه طباطبایی را شامل می‌شود.

به گفته این عضو هیئت علمی پژوهشگاه امام صادق(ع)،‌ فصل پنجم این اثر به ویژگی‌های روش‌شناسی تدریس و مطالعه علامه طباطبایی مربوط می‌شود که چگونگی و نوع مطالعه و تدریس ایشان مورد طرح و بررسی قرار گرفته است. آخرین بخش کتاب نیز به توصیه‌ها و دستورالعمل‌ها و نکاتی اختصاص دارد که به عنوان راه و کلید نجات برای افراد مختلف مطرح می‌شود.

حجت‌الاسلام نگارش درباره دلیل تالیف اثر در این رابطه عنوان کرد: معتقد بودم که در راستای معرفی الگوها و اسوه‌های اثرگذار دچار مشکل هستیم. از این رو با توجه به خلأ موجود به سراغ شناسایی الگوها رفتیم و علامه طباطبایی از الگوهای موفق در این حوزه بود.

وی ادامه داد: درباره دلایل موفقیت و تعبد ایشان می‌توان به این موضوع اشاره کرد که وی همه وجود را در این مسیر صرف کرد که بتواند دین را برای مخاطبان خود بیان و مطرح کند. یکی از آثار ارزنده ایشان کتاب المیزان است که درباره نگارش این کتاب چنین گفته شده است که وی سحرهای بهار و تابستان را تا اذان صبح بیدار بود و کار خود را به مطالعه و تدوین این کتاب گرانسنگ می‌پرداخت. کتاب المیزان امروز از جمله آثار فاخر است که علمای شیعه و اهل تسنن به این کتاب به عنوان مرجع و منبع اصلی استناد می‌کنند.

 

انتهای پیام

captcha