ارائه الگوهای قرآنی برای جوانان/عدم استفاده مناسب از ظرفیت‌های قرآنی
کد خبر: 3743191
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۹

ارائه الگوهای قرآنی برای جوانان/عدم استفاده مناسب از ظرفیت‌های قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی - استاد دانشگاه و مشاور قرآنی استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که امروزه الگوهای نادرستی برای جوانان ارائه می‌شود، اظهار کرد: باید در این رابطه الگوسازی کرده و الگوهای قرآنی برای جوانان و نوجوانان ارائه دهیم.

 ارائه الگوهای قرآنی برای جوانان/عدم استفاده مناسب از ظرفیت‌های قرآنی

مجید باوردی، استاد دانشگاه و مشاور قرآنی استاندار آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که یکی از مشکلات مؤسسات قرآنی در درجه اول مشکلات مالی(هزینه مکان موسسه و...) است، گفت: برخی از مردم نیز با این‌که برای آموزش زبان‌های خارجی برای فرزندانشان هزینه بسیاری می‌کنند اما در مقابل برای آموزش‌های قرآنی فرزند خود چندان هزینه نمی‌کنند، در حالی که اگر زندگی قرآنی باشد، آموزه‌های قرآنی در هر لحظه و هر موضوع به درد خواهد خورد.
وی با تاکید بر این‌که باید در مسیر فعالیت‌های قرآنی هم از سوی مردم و هم سوی مسئولان هزینه شود، خاطرنشان کرد: انجام فعالیت‌های قرآنی در مؤسسات هزینه‌هایی را در پی دارد که باید تامین شود.

ارائه الگوهای قرآنی برای جوانان
باوردی با بیان این‌که امروزه الگوهای نادرستی برای جوانان ارائه می‌شود، افزود: باید در این رابطه الگوسازی کرده و الگوهای قرآنی برای جوانان و نوجوانان ارائه دهیم.
عضو هئیت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی آذربایجان‌شرقی، همچنین با تاکید بر ادغام اتحادیه‌های موسسات قرآنی، بیان کرد: اگر این ادغام انجام گیرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و بسیاری از موارد و مشکلات نیز از طریق اتحادیه پیگیری می‌شود.
وی ضمن قدردانی از آموزش و پرورش در رابطه با طرح ملی تلاوت قرآنی، اظهار کرد: در این رابطه حدود دو هزار دانش آموز در اختیار مجمع قاریان تبریز قرار گرفته و تا جایی که اطلاع دارم حدود 400 نفر نخبه پروری در استان شده است و در مدت کم استعدادهای خوبی شناسایی شده‌اند و اگر اینگونه فعالیت‌ها بطور منسجم از طریق اتحادیه انجام گیرد به مراتب اثربخشی بسیاری خواهد داشت.

برخی مؤسسات، حتی در تامین قرآن با مشکل مواجه هستند
باوردی با بیان این‌که مؤسساتی داریم که معطل 20 عدد قرآن هستند، افزود: برخی مؤسسات توانمند بوده و برخی حتی در تامین قرآن نیز با مشکل مواجه هستند اگر اتحادیه‌ها مدغم شده و از موسسات حمایت شود، این مشکلات نیز رفع خواهد شد و بهتر است که حمایت از مؤسسات توسط اتحادیه صورت گیرد.
این استاد دانشگاه، با بیان این‌که اگر تمامی هزینه‌ها و اعتبارات قرآنی از طریق اتحادیه مؤسسات قرآنی اعمال شود نتایج بسیار خوبی خواهد داشت، افزود: در اکثریت ادارات نیز مسابقات قرآنی برگزار می‌شود که اگر این فعالیت‌ها و اعتبارات از طریق اتحادیه انجام گیرد به مراتب موثرتر خواهد بود.
وی گفت: در قانون تعریف شده که نفر اول مسابقات بین‌المللی بدون شرکت در کنکور می‌تواند در رشته تحصیلی مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهد اما یک تعداد نمی‌توانند از این مورد استفاده کنند.

عدم استفاده مناسب از ظرفیت‌های قرآنی
باوردی در ادامه تاکید کرد: اینکه کودکی پنج ساله حافظ کل قرآن می‌شود یک ظرفیت بزرگی بوده و در استان افرادی داریم که علاوه بر قرآن بر روی نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه کار می‌کنند، این ظرفیت‌ها وجود دارد اما متاسفانه از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نمی‌شود. اگر این ظرفیت‌ها شناسایی شده و امکانات در اختیارشان قرار گیرد شاهد تربیت قرآنی خوبی در جامعه خواهیم بود.
مشاور قرآنی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که خانواده‌ها فرزندانشان را به سمت قرآن هدایت کنند، افزود: فعالیت‌های قرآنی و عجین شدن با قرآن روح انسان را از آسیب‌ها دور می کند.
باوردی در خاتمه به مشکلات مربیان قرآنی اشاره کرد و گفت: مربیان و قاریان قرآنی نیز همانند عامه‌ مردم با مشکل بیکاری و معیشتی روبه رو هستند اما باید خودشان هم تلاش کنند چرا که گاها می‌بیینم مسیر و امکاناتی برای حل مشکل وجود دارد اما خود فرد در رابطه با آن پیشقدم نمی‌شود.

انتهای پیام

captcha