سیدنا حسین(ع) معلم عزت و آزادگی است
کد خبر: 3919697
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۳

سیدنا حسین(ع) معلم عزت و آزادگی است

امام جمعه اهل سنت ایرانشهر گفت: سیدنا حسین(ع) معلم عزت و آزادگی است؛ ایشان وقتی دیدند حکومت به دست نااهل افتاده و خطر انحراف وجود دارد، برای احیای قرآن و سنت رسول‌الله(ص) قیام کردند و به همه ما آموختند که در برابر ظلم، حتی اگر قدرت ما کمتر باشد، نباید تسلیم شویم، بلکه باید برخاست و بساط ظلم را برچید.

مولوی عبدالصمد کریم‌زایی، امام جمعه اهل سنت ایرانشهر در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان گفت: حضرت حسین(رضی‌الله عنه) یک شخصیت جهانی است و به تمام مسلمانان و آزادگان جهان تعلق دارد، زیرا قیام ایشان، برای منافع دنیایی و یا رسیدن به حکومت نبود، بلکه قیامی علیه ظلم و بی‌عدالتی بود و از این‌رو در قلب همه حق‌طلبان و عدالت‌جویان جهان جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: سیدنا حسین(ع) معلم عزت و آزادگی است؛ ایشان وقتی دیدند حکومت به دست نااهل افتاده و خطر انحراف وجود دارد، برای نجات اسلام، احیای قرآن و سنت رسول‌الله(ص) قیام کردند و به همه ما آموختند که در برابر ظلم، نباید تسلیم شد و سکوت کرد، بلکه باید برخاست و بساط ظلم را برچید.

امام جمعه اهل سنت ایرانشهر بیان کرد: حضرت حسین(ع) در قبال اسلام که یک امانت بزرگ از جانب رسول‌الله(ص) بود، احساس مسئولیت داشتند و می‌بینیم که حتی مناسک حج را نیمه رها کرده و به مقابله با یزید می‌روند. ایشان به ما آموختند که حتی اگر قدرت ما کمتر است، باز نباید سکوت کرد و باید علیه ستمگران قیام کرد، حتی اگر نتیجه‌ای جز شهادت نداشته باشد.

وی افزود: قیام عاشورا یک حادثه تاریخی ساده نیست که در دهم محرم سال ۶۱ هجری قمری رخ داده باشد و با شهادت حضرت حسین(ع) و 72 یار وفادارشان نیز پایان یافته باشد؛ این قیام یک مکتب بزرگ است که به ما درس عزت و آزادگی می‌دهد.

مولوی کریم‌زایی اظهار کرد: سیدنا حسین(ع) می‌فرماید کسی مثل من، با مثل یزید بیعت نمی‌کند، یعنی هر زمان، حکومت فاسدی مانند یزید بر مسلمانان حاکم شد، باید جلوی آن ایستاد؛ همه می‌دانیم که یزید و یزیدیان باطل بودند و آنچه در کربلا اتفاق افتاد، مبارزه بین حق و باطل بود.

وی با بیان اینکه واقعه عاشورا برای همیشه در تاریخ ماندگار است، گفت: ظلم و فساد همیشه وجود دارد، پس مبارزه با آن نیز همیشه باید وجود داشته باشد. قیام عاشورا درس عبرتی تاریخی برای ما دارد که همواره باید مقابل ظلم یزیدیان زمان ایستادگی کرد.

این عالم اهل سنت اضافه کرد: ایشان برای انجام امر به معروف و نهی از منکر، چنین خطری را به جان خریدند، بطوری که می‌گویند در روز عاشورا 33 ضربه به بدن و 34 ضربه نیز به سر مبارک ایشان وارد شد. ما هم باید نسبت به جامعه اسلامی احساس مسئولیت داشته باشیم و امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنیم.

مولوی کریم‌زایی حق‌طلبی و حریت امام حسین(ع) را درسی بزرگ برای جامعه بشری دانست و گفت: احساس مسئولیت، استقامت در راه حق و ایثار و از خود گذشتگی برای اسلام، درس‌هایی است که باید از قیام عاشورا آموخت.

انتهای پیام
captcha