کد خبر: 1435840
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰

سرگرم شدن با مادیات و هیجان‌های دنیوی از آسیب‌های ماهواره است

گروه اندیشه: امام جمعه شهرستان خاش گفت: یکی از آسیب‌های ماهواره آن است که افراد را سرگرم شدن با مادیات و هیجان‌های دنیوی کرده و فرصت تفکر و تشخیص حق از باطل را از آنان می‌گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین میری، امام جمعه شهرستان خاش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جنگ نرم همواره از مهم‌ترین حربه‌های دشمن برای ضربه زدن به نظام مقدس اسلامی بوده است.

وی ادامه داد: وقتی دشمن از شکست کشور اسلامی در میدان نبرد نظامی ناامید شد، حربه تهاجم فرهنگی را در دستور کار خود قرار داد تا جوانان و نوجوانان ما را با ترفندهای مختلف فرهنگی مورد هجمه خود قرار دهد.

امام جمعه شهرستان خاش اظهار کرد: شبکه‌های ماهواره‌ای یکی از ابزارهای اساسی تهاجم فرهنگی دشمن است و نتیجه استفاده از آن، جز پشیمانی و تخریب بنیان خانواده، چیز دیگری نیست.

وی بیان کرد: دشمنان اسلام برای به تسلیم در آوردن نظام مقدس جمهوری اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند، از تحریم‌های اقتصادی و حمله نظامی گرفته تا انواع حیله‌های فرهنگی به دلیل اینکه قوای جبهه مقابل خود را تضعیف کنند.

ماهواره افراد را سرگرم مادیات دنیا می‌کند

رئیس شورای فرهنگ عمومی خاش عنوان کرد: یکی از آسیب‌های ماهواره آن است که افراد را سرگرم شدن با مادیات و هیجان‌های دنیوی کرده و فرصت تفکر و تشخیص حق از باطل را از آنان می‌گیرد.

وی عنوان کرد: همان‌گونه که بستن کمربند ایمنی با فرهنگ‌سازی، عمومیت و جامعیت پیدا کرده است، مبارزه با ماهواره و جمع‌آوری آن از درون خانه‌ و خانواده نیز نیاز به فرهنگ‌سازی دارد.

میری در پایان با اشاره به اثرات مخرب ماهواره در تخریب بنیان خانواده‌ها، یادآور شد: دشمنان اسلام به وسیله ماهوراه دین‌زدایی کرده و اعتقادات و ایمان مسلمانان را مورد هدف قرار داده‌اند.

captcha