کد خبر: 3696555
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴

اصلاح در جامعه ثمره امر به معروف و نهی از منکر است

گروه معارف- مدرس حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان گفت: اصلاح در یک جامعه ثمره امر به معروف و نهی از منکر است و مصلحان در حقیقت کسانی هستند که خود را مسئول سرنوشت جامعه دانسته و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، نشست علمی با موضوع نقش امر به معروف در ایجاد، تثبیت و رشد انقلاب اسلامی صبح امروز، 13 اسفندماه با حضور طلاب و اساتید در حوزه علمیه زینبیه(س) شهرستان سراوان برگزار شد.
رؤیا گودرزی، مدرس حوزه علمیه سراوان در این نشست بیان کرد: وجوب امر به معروف و نهی از منكر از بديهيات است، حتی در آیین‌های توحیدی دیگر نیز روی این مسأله تأکید شده است.
وی افزود: افراد یک جامعه علاوه بر آن‌که باید به عملکرد خودشان توجه داشته باشند، در قبال سرنوشت آن جامعه هم مسئول هستند، همان‌طور که در برخی آیات، از جمله آیه 41 سوره حج می‌بینیم خداوند بعد از نماز و زکات، به فریضه امر به معروف و نهی از منکر اشاره می‌فرماید.
مدرس حوزه علمیه سراوان اظهار کرد: در آیه 110 سوره مبارکه آل عمران آمده است « کُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ تَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ؛ شما بهترین امتی بودید که به سود انسان‌ها آفریده شده‌اند، (زیرا) امر به معروف و نهی از منکر می‌کنید و به خدا ایمان دارید. در کنار ایمان به خدا، این دو فریضه مهم آمده است که نشان از اهمیت آن دارد.
وی ادامه داد: اصلاح در یک جامعه ثمره امر به معروف و نهی از منکر است و مصلحان در حقیقت کسانی هستند که خود را مسئول سرنوشت جامعه دانسته و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند.
گودرزی اظهار کرد: طبق حدیثی از امام باقر(ع) انجام واجبات، عدالت اجتماعی، سازندگی، استواری حکومت اسلامی و امنیت از برکات و ثمرات عمل به دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

اصلاح در جامعه ثمره امر به معروف و نهی از منکر است

انتهای پیام

captcha