کد خبر: 3759814
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷

تعزیرات سیستان‌وبلوچستان؛ رتبه اول کمترین زمان رسیدگی به پرونده‌ها

گروه اجتماعی - مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان‌وبلوچستان گفت: اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان در سال جاری رتبه اول کمترین زمان رسیدگی به پرونده‌ها را کسب کرده، به طوری که پرونده‌ها به‌روز بررسی می‌شود و شعب سیار ما نیز به همراه سایر دستگاه‌های مرتبط در بازار حضور فعال دارند و به‌صورت لحظه‌ای حکم صادر می‌شود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، حمید میرزایی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، امروز در نشست خبری به‌مناسبت سالروز تأسیس تعزیرات حکومتی در جمع خبرنگاران، گفت: اگر چه تعزیرات حکومتی به‌معنای عام خود پدیده‌ای تازه و بدیع نیست و از صدر اسلام تاکنون تحت عناوین و تعابیر مختلف مورد استفاده حکومت‌های اسلامی قرار گرفته است، لکن پس از پیروزی انقلاب، به معنای اخص خود و برای جلوگیری از بروز بسیاری از تخلفات اقتصادی آن هم در وضعیت بحرانی دوران جنگ، پایه‌ریزی شد.
وی افزود: صلاحیت‌های شعب تعزیرات حکومتی، رسیدگی به تخلفات اقتصادی بخش دولتی و غیر دولتی، شرکت‌ها و سایر واحدهای غیرصنفی بر اساس قانون تعزیرات حکومتی، از جمله گران‌فروشی، کم فروشی، احتکار، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و عدم اجرای ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بیان کرد: سه حوزه محوری تعزیرات حکومتی، رسیدگی به تخلفات اقتصادی، تخلفات حوزه بهداشت، دارو و درمان و همچنین بحث قاچاق کالا و ارز است.
وی ادامه داد: اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان در سال جاری رتبه اول کمترین زمان رسیدگی به پرونده‌ها را کسب کرده، بطوری که پرونده‌ها به‌روز بررسی می‌شود و شعب سیار ما نیز به همراه سایر دستگاه‌های مرتبط در بازار حضور فعال دارند و بصورت لحظه‌ای حکم صادر می‌شود.
میرزایی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، سه هزار و 724 پرونده در حوزه کالا و خدمات، سه هزار و 17 پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز و 281 پرونده نیز در حوزه بهداشت، دارو و درمان تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه مجموع میزان محکومیت 166 میلیارد و 764 میلیون و 88 هزار و 366 ریال بوده است، افزود: از این مبلغ، 137 میلیارد و 111 میلیون و 450 هزار و 3 ریال وصول و پرونده‌ها مختومه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بیان کرد: از جمله طرح‌های ویژه‌ای که از ابتدای سال جاری اجرا شده است، می‌توان به اجرای طرح ضیافت در ماه رمضان، طرح ویژه بازگشایی مدارس در رابطه با لوازم التحریر، نظارت بر جایگاه‌های عرضه سوخت، طرح انهدام کالای تاریخ مصرف گذشته و نیز طرح ویژه ایام محرم در رابطه با کالاهای اساسی و مصرفی اشاره کرد.

انتهای پیام

captcha