کد خبر: 3777447
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶

دنیای مدرن تشنه تعالیم وحی است

گروه معارف - مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان گفت: دنیای امروز تشنه تعالیم قرآن و سیره نبوی است و هرچه بیشتر غرق در مادیات می‌شود، بیشتر کمبود معنویات و احساس نیاز به تعالیم وحی را احساس می‌کند.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان شب گذشته، 10 دی‌ماه در جمع بلوچ‌های مقیم عمان، گفت: بسیاری از ملت‌ها وقتی جایی دیگر می‌روند فرهنگ خود را گم می‌کنند و در آن ملت‌ها هضم می‌شوند؛ متأسفانه بسیاری از مسلمانان هم وقتی به بلاد غیراسلامی می‌روند فرهنگ اسلامی خود را از دست می‌دهند درحالی‌که هویت قومی و اسلامی هر دو باید حفاظت شوند.
وی ادامه داد: مهمان‌نوازی، صداقت، غریب‌نوازی، حیا و غیرت هویت قومی بلوچ است که از قدیم در میان آن‌ها بوده است؛ از طرفی ما مسلمانیم و هر جا که باشیم، باید فرهنگ اسلامی را داشته باشیم.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان بیان کرد: اسلام و قرآن نعمت‌های بسیار بزرگی هستند؛ دنیای امروز تشنه تعالیم قرآن و سیره نبوی است و هرچه بیشتر غرق در مادیات می‌شود، بیشتر کمبود معنویات و احساس نیاز به تعالیم وحی را احساس می‌کند.
وی افزود: دنیا نتوانسته است با قرآن مبارزه کند؛ قریش در جنگ بدر، احد و خندق با مسلمانان جنگیدند ولی نتوانستند یک سوره مثل قرآن بیاورند؛ امروز هم که دنیا ادعای پیشرفت را دارد نمی‌تواند یک سوره کوچکی مثل قرآن بیاورد.
امام جمعه اهل سنت زاهدان اظهار کرد: الفاظ قرآن کشش خود را دارند ولی اگر کسی معنا و پیام‌های آن را بفهمد قرآن واقعاً انسان‌ساز و نجات‌بخش است؛ بسیاری از مردم دنیا که خداوند به آن‌ها امکانات داده خود را از قرآن، سیرت پیامبر(ص) و اسلام مستغنی می‌دانند درحالی‌که تمام دنیا برای نجاتش به اسلام محتاج است.
وی در ادامه با تأکید بر اهمیت اقامه نماز، بیان کرد: حضرت رسول(ص) وقتی به شهر زیبای مدینه وارد شدند به دو چیز توصیه کردند: اول اینکه نماز بخوانید وقتی مردم خوابند و دوم اینکه سلام را پخش کنید.
مولوی عبدالحمید ادامه داد: حضرت داود گفتند پروردگارا! چه عبادتی شما را بیشتر پسند است؟ خداوند فرمود «نماز، وقتی که مردم خوابند». حضرت داود نصف شب بلند می‌شد خدا را عبادت می‌کرد و آخر شب می‌خوابید و حضرت رسول آخرین ثلث شب را عبادت می‌کردند.
وی عنوان کرد: ما اعتقاد داریم بعد از این زندگی دنیوی، زندگی دیگری وجود دارد که باید خود را برای آن آماده کنیم؛ الآن که ما در دنیا زندگی می‌کنیم به همدیگر می‌گوییم «السلام علیکم و رحمة الله و برکاته» یعنی سلامتی دنیا و آخرت بر تو باد، ولی سلام اهل بهشت «سلام علیکم» است.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: راه رستگاری، جز عبودیت خداوند نیست؛ بالاترین ذاتی که هم در دنیا می‌تواند ما را نجات دهد و هم در آخرت، ذات پروردگار است؛ برای سعادتمند شدن راهی جز این نداریم که مطابق دستورات خداوند عمل کنیم و سیره رسول خدا(ص) را پیش بگیریم.

انتهای پیام

captcha