کد خبر: 3779412
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱

خلأ نماز با هیچ عملی پر نمی‌شود

گروه معارف - امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: اگر در اعمال دیگر کمبود باشد، شاید نماز آن‌ها را جبران کند، ولی کمبود نماز و احساس خلایی که در اثر بی‌نمازی ایجاد می‌شود، با هیچ عملی قابل جبران نیست.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان صبح امروز، در جمع نمازگزاران مسجد مکی این شهر گفت: قرآن یک معجزه ماندگار است؛ 1400 سال است که قرآن دنیا را به مبارزه طلبیده تا آیه‌ای مانند آیات آن بیاورند، اما کسی توان چنین کاری را ندارد.
وی ادامه داد: قریش در جنگ بدر، احد و خندق با مسلمانان جنگیدند ولی نتوانستند یک سوره مثل قرآن بیاورند؛ امروز هم که دنیا ادعای پیشرفت را دارد نمی‌تواند یک سوره کوچکی بیاورد.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: الفاظ قرآن کشش خود را دارند، اما برای آنکه بیشتر بتوان از آن بهره برد، باید معنا، مفهوم و پیام‌های قرآن را درک کرد؛ آیات قرآن نجات‌بخش و انسان‌ساز است، اما باید در آن تدبر شود.
وی اظهار کرد: بسیاری از مردم دنیا که خداوند به آن‌ها امکانات داده، خود را از قرآن، سیره پیامبر(ص) و اسلام مستغنی می‌دانند درحالی‌که تمام دنیا برای نجاتش به اسلام محتاج است؛ عقل بشر توانایی درک همه چیز را ندارد، باید به کلام وحی متوسل شد.
مولوی عبدالحمید در ادامه به اهمیت پایبندی به احکام الهی اشاره کرد و افزود: اگر در اعمال دیگر کمبود باشد، شاید نماز آن‌ها را جبران کند، ولی کمبود نماز و احساس خلأیی که در اثر بی‌نمازی ایجاد می‌شود، با هیچ عملی قابل جبران نخواهد بود.
وی ادامه داد: افراد را باید از کودکی به نماز خواندن تشویق کرد تا در بزرگسالی نمازگزار باشند، در غیر این‌صورت کاهل نماز و یا تارک‌الصلاة می‌شوند.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: حضرت داود(ع) گفتند: پروردگارا! چه عبادتی شما را بیشتر پسند است؟ خداوند فرمود: نماز وقتی مردم خوابند. حضرت داود نیمه شب بلند می‌شد خدا را عبادت می‌کرد و آخر شب می‌خوابید و حضرت رسول نیز آخرین ثلث شب را عبادت می‌کردند.

انتهای پیام

captcha