کد خبر: 3823708
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱

کاروان «سفیران کریمه» مهمان زاهدانی‌ها می‌شوند

گروه فرهنگی ــ مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: کاروان «سفیران کریمه» متشکل از خادمان و حاملان پرچم متبرک حضرت معصومه‌(س) از فردا، چهارشنبه ۱۲ تیرماه به مدت پنج روز مهمان مردم زاهدان خواهند بود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، حجت‌الاسلام مهدی پودینه، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان، امروز سه‌شنبه 11 تیرماه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، گفت: دهه کرامت از اول ذی‌القعده و همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز می‌شود و تا 11 ذی‌القعده که مصادف با میلاد امام رضا(ع) است، ادامه می‌یابد؛ امسال از 13 تا 23 تیرماه تحت عنوان دهه کرامت در تقویم ما ثبت شده و جشن‌هایی به همین مناسبت در سطح استان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: ستاد کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد متولی اجرای جشن‌های دهه کرامت در سیستان و بلوچستان است که در آن ۳۴ دستگاه عضو هستند. هدف ما در ستاد، هماهنگی میان مردم و دستگاه‌ها است، بطوری که مردم به‌صورت خودجوش در برگزاری جشن‌ها مشارکت کرده و ما صرفاً میان آنان و دستگاه‌ها پل بزنیم.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان بیان کرد: ترویج فرهنگ دینی بین آحاد مردم با رویکرد حضور فعالانه آنان در برنامه‌های مذهبی از مهم‌ترین رویکردهای این ستاد در استان است.
وی اظهار کرد: یکی از برنامه‌هایی که طی دو سال گذشته به‌مناسبت دهه کرامت صورت می‌گرفته، حضور کاروان « سفیران کریمه» متشکل از خادمان و حاملان پرچم متبرک حضرت معصومه(س) در مرکز استان است که امسال نیز برای سومین بار، مهمان زاهدانی‌ها می‌شوند.
پودینه افزود: این کاروان روز چهارشنبه، 12 تیرماه وارد زاهدان شده و مراسم استقبال نیز ساعت 17:30 از محل کهف‌الشهدا تا مسجد ابوذر برگزار خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه 40 ویژه‌برنامه با حضور کاروان «سفیران کریمه» در مرکز استان تدارک دیده شده است، عنوان کرد: شرکت در مراسم جشن مساجد، دیدار با خانواده شهدا، حضور در یگان‌های نظامی، عیادت از بیماران، غبارروبی مزار شهدا، حضور در جشن‌های محوری در پارک‌ها و برگزاری سه همایش دختران آفتاب از مهمترین برنامه‌های پیش بینی شده کاروان سفیران کریمه در زاهدان است.

انتهای پیام

captcha