کد خبر: 3854899
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳

آموزش سالانه ۱۰۰۰ قرآن‌آموز در جامعة‌القرآن سیستان‌وبلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل مرکز جامعة‌القرآن‌الکریم سیستان‌و‌بلوچستان گفت: این مرکز قرآنی در حال حاضر قریب به ۱۰۰ مربی قرآنی در سطوح مختلف، دارد و سالانه بالغ بر ۱۰۰۰ قرآن‏‌آموز تربیت می‎کند.

علی‌رضا سربیشه‌ای، مدیرکل مرکز جامعة‌القرآن‌الکریم سیستان‌و‌بلوچستان در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: این مرکز قرآنی از سال 1383 در استان راه‌اندازی شد و در حال حاضر، 18 شعبه و مدرسه قرآنی دارد.

وی ادامه داد: فعالیت این مرکز در زمینه آموزش رشته‏‌های مختلف قرآنی از جمله روخوانی و روان‌خوانی، تجوید، قرائت، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، برگزاری طرح ملی تلاوت ویژه نوجوانان و طرح استعدادیابی نوجوانان در مدارس است.

مدیرکل مرکز جامعة‌القرآن‌الکریم استان بیان کرد: این مرکز مجری طرح ملی تلاوت در استان است؛ طرحی که ویژه نوجوانان پسر ۸ تا ۱۴ ساله بوده و هدف آن شناسایی و کشف استعدادهای قرآنی است.

وی با بیان اینکه این طرح در دو دوره سه ساله و مقدماتی انجام می‌شود و طی آن شرکت‌کنندگان باید ۳۰ جزء از قرآن را حفظ کنند، ادامه داد: در این طرح به‌دنبال آن هستیم که بتوانیم از ظرفیت دانش‌آموزانی که از استعداد و توانایی بسیاری برخوردار بوده و دارای قابلیت نخبه شدن در زمینه تلاوت قرآن هستند، استفاده کنیم.

سربیشه‌ای افزود: این مرکز قرآنی در حال حاضر قریب به 100 مربی قرآنی در سطوح مختلف، اعم از آقا و بانو دارد و سالانه بالغ بر 500 الی 1000 قرآن‏‌آموز تربیت می‎کند.

مدیرکل مرکز جامعة‌القرآن‌الکریم استان گفت: بحث تأمین فضای مناسب یکی از نیازهای ما است؛ همچنین شهریه‌ای که از قرآن‌آموزان دریافت می‌شود، بسیار ناچیز است و حمایت سازمان‌های قرآنی را می‌طلبد.

انتهای پیام
captcha