کد خبر: 3868252
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸

سهم موقوفات قرآنی سیستان‌وبلوچستان تنها یک درصد است

گروه فعالیت‌های قرآنی- مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان‌وبلوچستان با اشاره به این‌که امسال هفت وقف قرآنی در استان به ثبت رسیده، گفت: : در حال حاضر تنها یک درصد کل موقوفات استان را نیت‌های قرآنی تشکیل می‌دهد که این مسأله با توجه به گستره پهناور استان بسیار ناچیز است.

حجت‌الاسلام محسن مؤمنی‌مقدم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان‌وبلوچستان در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون هفت وقف با نیت اجرای برنامه‌های قرآنی در سطح استان به ثبت رسیده که ارزش ریالی آن بالغ بر 9 میلیارد و 500 میلیون ریال است.

وی با بیان این‌که این موقوفات شامل چهار واحد آپارتمان، 18 نفر نخل خرما و دو باب زمین جهت احداث دارالقرآن و نیز اجرای برنامه‌های قرآنی می‌شود، افزود: این موقوفات با سیاست حال حاضر سازمان اوقاف و امور خیریه جهت اجرای نیت و خدمت‌رسانی به جامعه با انعقاد تفاهم نامه همکاری به مؤسسات قرآنی حائز شرایط و رتبه واگذار خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بیان کرد: در حال حاضر تنها یک درصد کل موقوفات استان را نیت‌های قرآنی تشکیل می‌دهد که این مسأله با توجه به گستره پهناور استان برای توسعه فرهنگ قرآنی بسیار ناچیز است.

وی اظهار کرد: وقف در دوران سلجوقی، صفوی و افشار به اوج شکوفایی و رونق خود رسید و تمامی وظایفی و خدماتی را که درحال حاضر شهرداری، آموزش و پرورش و بسیاری از ارگان‌های دیگر برای خدمت رسانی به مردم انجام می‌دهند را بنیاد وقف آن زمان به تنهایی پوشش می‌داده است.

مؤمنی‌مقدم افزود: در حال حاضر و با شکل گیری انقلاب اسلامی و پایه ریزی ایدئولوژی مدیریت اسلامی در جامعه توسط معمار کبیرجهان اسلام امام خمینی (ره) و در ادامه منویات و چشم انداز ژرف رهبر انقلاب در این زمینه، موقوفات دوباره به عرصه خدمت رسانی و کمک به رفاه و آسایش مردم بازگشته و هم اکنون در بسیاری از عرصه‌های خدمت رسانی ازجمله درمان، آزادسازی زندانیان، آموزش و پرورش چهره‌های قرآنی و فرهنگی و بسیاری از زمینه‌های رفاهی جامعه سنگ زیرین آسیاب به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام
captcha