حجتالاسلام محسن مؤمنیمقدم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستانوبلوچستان در گفتوگو با ایکنا، گفت: استان سیستانوبلوچستان را بهعنوان پایگاه حافظان قرآن کریم یاد میکنند و این در حالی است که مساجد و اماکن مذهبی استان بهعنوان محل استقرار و پایگاه عملیاتی قاریان و حافظان تعریف اجرایی ندارد.
وی با اشاره به وجود بیش از 9 هزار مسجد در گستره استان بیان کرد: خانه خدا باید به مکان اصلی تلاوت قرآن و آموزش مسائل تربیتی و اجتماعی قرآن به مردم تبدیل شود.
مدیرکل اوقاف استان افزود: امروز دشمن در جنگ نرم، ترور میکند، اما نام حقخواهی و صلحطلبی روی آن میگذارد؛ بنابراین لازم است تا با استفاده از تمام ظرفیتها به مقابله برخیزیم؛ یکی از این ظرفیتها، مسجد است که قاریان و حافظان قرآن میتوانند آن را به سنگر جنگ نرم تبدیل کنند.
وی ادامه داد: مسجد همانگونه که در دوران دفاع مقدس محل اصلی آمادهسازی و تحکیم قوای بسیج و تدارک جنگ سخت با دشمن بود، در حال حاضر هم میتواند بهعنوان مهمترین پایگاه عملیاتی انقلاب اسلامی در پایهریزی و پیادهسازی تفکر انقلابی و قرآنی در جنگ نرم دشمن باشد و سربازان اصلی این جبهه را قاریان و حافظان و اساتید قرآنی تشکیل میدهند.
مؤمنیمقدم اظهار کرد: مواجهه با طوفان حوادث و مشکلات جامعه سینهای سترگ و ستبر میخواهد و این سعه صدر را قرآن به ما آموزش میدهد، همانطور که خداوند فرمودند «الا به ذکر الله تطمئن القلوب».
وی افزود: مواجهه با فتنه، مشکلات اقتصادی، معضلات اجتماعی و بسیاری از ناراحتیهای جامعه ما دوا و چارهای جز قرآن و تمسک به آن ندارد و کجایند قاریان و حافظان قرآن که با تلاوت این آیات نورانی و الهی دلهای گرفتار را نجات دهند؛ ما صمیمانه از همه این عزیزان میخواهیم تا به این عرصه وارد شوند و یاریرسان باشند.
این مقام مسئول بیان کرد: ما طی اطلاعیهای از تمامی قاریان و حافظان قرآن کریم دعوت کردهایم تا با حضور در مساجد و حسینیهها و بقاع متبرکه و گرد هم آوردن مردم، نسبت به بازخوانی تعالیم قرآن همت گمارند، زیرا راه نجات و رسیدن به حلاوت و آرامش دنیوی و اخروی، تنها در قرآن است.
انتهای پیام