عامل انسانی؛ مهم‌ترین دلیل وقوع سوانح رانندگی در سیستان‌و‌بلوچستان
کد خبر: 3879897
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳

عامل انسانی؛ مهم‌ترین دلیل وقوع سوانح رانندگی در سیستان‌و‌بلوچستان

مدیر‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان‌وبلوچستان گفت: عامل انسانی همچنان عمده‌ترین دلیل وقوع سوانح رانندگی در جاده‌های این استان به شمار می‌رود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌ نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، ایوب کُرد، امروز، 30 بهمن‌ماه در نشست کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان گفت: عامل انسانی همچنان عمده‌ترین دلیل وقوع سوانح رانندگی در جاده‌های این استان به شمار می‌رود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بیان کرد: در 10 ماهه امسال 768 نفر در سوانح رانندگی جاده‌ای استان فوت کردند که سرعت غیر مجاز یکی از مهم‌ترین عوامل در بروز آن‌ها بوده است.

وی ادامه داد: از حدود 43 میلیون تردد در 10 ماهه سال جاری در سیستان‌و‌بلوچستان بیش از 13 میلیون آن با سرعت غیر مجاز انجام شده است.

کُرد افزود: همچنین بر اساس آمار، شدت سوانح رانندگی این مدت استان به حدی بوده است که بیش از 60 درصد افراد در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

وی اظهار کرد: همچنین 94 درصد تصادفات رانندگی سیستان‌و‌بلوچستان در محورهای اصلی و 6 درصد مابقی در محورهای فرعی و روستایی به وقوع پیوسته است.

این مقام مسئول، ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی را از مهم‌ترین اولویت‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان عنوان کرد و افزود: این اداره‌کل به‌منظور افزایش ایمنی در محورهای ارتباطی، اقدامات مؤثری نظیر خط کشی محورها و تأمین روشنایی آن‌ها را مورد توجه ویژه قرار داده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: با توجه به اینکه 50 درصد تصادفات سال جاری استان در فاصله صفر تا 30 کیلومتری مراکز جمعیتی و ورودی شهرها به وقوع پیوسته است، ارتقای شاخص بزرگراهی به‌ویژه در نزدیکی ورودی شهرها باید با اولویت بالا مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: این اداره‌کل در راستای تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی با تشکیل اکیپ‌های راهسازی و راهداری به‌منظور انجام بسیاری از فعالیت‌های راهداری به‌طور امانی و انسجام و هماهنگی در استفاده از ظرفیت ماشین‌آلات و نیروی انسانی، سبب کاهش قابل توجه‌ای در هزینه‌ها و صرفه‌جویی مؤثر شده است.

کرد افزود: همچنین در سال جاری 177 دستگاه از ماشین‌آلات راهداری سیستان‌و‌بلوچستان در درون استان و توسط همکاران توانمند ما تعمیر و بازسازی شد که این امر مورد توجه ویژه وزارت راه و شهر سازی قرار گرفته به طوری که مقرر است در سفر آتی توسط ایشان به عنوان الگوی کشوری اعلام شود.

این مقام مسئول از افزایش سفرهای نوروزی با ناوگان اتوبوسی سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار کرد: نوروز سال 1398 تعداد 303 هزار مسافر با ناوگان اتوبوسی استان جابجا شدند که پیش‌بینی می‌شود در تعطیلات نوروزی پیش رو این تعداد به حدود 400 هزار نفر افزایش یابد.

انتهای پیام
captcha