نگاه قومی و قبیله‌ای از اساسی‌ترین مشکلات مدیریتی استان است
کد خبر: 3907529
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
حجت‌الاسلام محامی:

نگاه قومی و قبیله‌ای از اساسی‌ترین مشکلات مدیریتی استان است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان با اشاره به مشکلات مدیریتی در استان، گفت: از جمله عوامل این مسئله، منافع شخصی و مادی، نگاه قومی و قبیله‌ای و ضعف توان در انجام امور است.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌ نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان، حجت‌الاسلام مصطفی محامی، نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان امروز، 9 تیرماه در دیدار با مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، گفت: استان از ظرفیت‌های ویژه‌ای برخوردار است که در صورت مدیریت صحیح می‌توانست معین استان‌های دیگر باشد، ولی متأسفانه در گذشته به‌گونه‌ای عمل شده که هم‌اکنون ما برای حل مشکلات نیازمند استان‌های معین هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی، دامداری و شیلات، افزود: سیستان و بلوچستان طبق آمار و اطلاعات، امکان تأمین گوشت مورد نیاز کشور را دارد و در این شرایط تحریم می‌تواند محصولات مورد نیاز را از طریق کشورهای پاکستان و هندوستان وارد کند.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان با اشاره به مشکلات مدیریتی در استان، بیان کرد: از جمله عوامل این مسئله، منافع شخصی، نگاه قومی و قبیله‌ای، منافع مادی خود و اطرافیان، ضعف توان و همچنین سستی و کاهلی در انجام امور است.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: مشکلات استان با کارهای معمولی و حرکت و شتاب عادی قابل ‌حل نبوده و پیشبرد مناسب کارها نیازمند یک تلاش انقلابی، مخلصانه و جهادی است.

وی ضمن تأکید بر نگاه انقلابی و تلاش جهادی، سلامت دستگاه‌ها را مهم دانست و افزود: باید در حوزه گسترده جهاد کشاورزی، برای جلوگیری از بروز انحراف و فساد، نظارت قوی اعمال شود.

محامی با تکیه بر لزوم پیشگیری در فسادهای اداری و اقتصادی، اظهار کرد: در صورت بروز تخلف در یکی از کارکنان، همان‌جا باید با تذکر و برخورد قانونی جلوی رشد فساد گرفته شود.

وی یکی از رسالت‌های سازمان جهاد کشاورزی را توزیع عادلانه امکانات و پروژه‌ها در سطح استان دانست و گفت: در هر نقطه‌ای که زمینه فعالیت فراهم است با رعایت عدالت و انصاف برای بهره‌مندی مساوی همه مردم استان از دستاوردها، تلاش کنید.

امام جمعه زاهدان تعامل با ادارات و دستگاه‌های مرتبط را یکی دیگر از ملزومات فعالیت‌های جهاد کشاورزی دانست و افزود: مثلاً در منطقه بلوچستان سدها و بندهایی داریم که از آب ذخیره‌ شده آن‌ها استفاده نمی‌شود و این مسئله یکی از نگرانی‌های ساکنان محلی است که می‌توان این موارد را از طریق استانداری و دستگاه مربوطه پیگیری کرد و زمینه برای استفاده از این ذخیره آب برای پروژه‌های جهاد کشاورزی فراهم شود.

وی با اشاره به عدم کفاف بودجه دولتی برای اجرای برنامه‌های متنوع، گفت: باید از توان مردم و سرمایه‌گذاران در کنار مجموعه‌هایی مثل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و بنیاد مستضعفان برای اجرای فعالیت‌ها بهره گرفته شود. باید زمینه سرمایه‌گذاری و فعالیت مردم در استان فراهم شود تا آن‌ها در این حوزه تلاش کرده و حاصل دسترنج خود را به خانه ببرند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ضمن ابراز گلایه از برخی سرمایه‌گذاران و تأکید بر لزوم فعال‌سازی این ظرفیت مهم از سوی جهاد کشاورزی، اظهار کرد: سرمایه‌گذاران بومی فراوانی سرمایه خود را از استان خارج کرده‌اند و برخی از سرمایه‌داران ساکن در استان نیز حاضر به توسعه فعالیت‌های خود نبوده و صرفاً تأمین مخارج زندگی خانواده برایشان مهم است.

انتهای پیام
captcha