محسن علیمحمدی، کارشناس قرآن اداره امور فرهنگی دانشگاه سیستانوبلوچستان در گفتوگو با ایکنا، گفت: بنا به درخواست دانشجویان، مهلت ارسال آثار به بخشهای فناوری، ادبی، هنری، پژوهشی و آوایی سیوپنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان استان تا 20 مردادماه تمدید شد.
وی ادامه داد: بخش ادبی شامل رشتههای شعر، داستاننویسی، نمایشنامهنویسی و فیلمنامهنویسی با موضوعات «ترويج فرهنگ اقامه نماز در قرآن و سيره اهل بيت(ع)»، «سبک زندگی»، «حمايت از توليد ملی و كالای داخلی»، «عفاف و حجاب»، «تكريم قرآن»، «استكبارستيزی»، «امر به معروف و نهی از منكر» و «محيط زيست از منظر قرآن و اهل بيت(ع)» است.
کارشناس قرآن اداره امور فرهنگی دانشگاه سیستانوبلوچستان بیان کرد: بخش هنری شامل رشتههای خوشنویسی، معرق و منبت، عكس، طراحی پوستر، فیلم کوتاه، نقاشی و تذهیب است؛ بخش فناوری شامل رشتههای تولید نرمافزار و اپلیكیشن و کانال شبكههای مجازی با محتوای قرآنی میشود.
وی افزود: رشتههای مقالهنویسی با موضوعات «اقتصاد مقاومتی»، «جهاد و شهادت»، «حيات طيبه از نگاه قرآن و عترت» و «قرآن و سلامت»، رشته تلخیص کتاب (كتاب «هدايت در قرآن» تأليف آيتاللهالعظمی جوادی آملی) و بررسی و نقد کتاب (كتاب «حركت» تأليف مرحوم علی صفائی حائری) نیز بخش پژوهشی را تشکیل میدهند.
علیمحمدی با اشاره به اینکه بخش آوایی شامل رشتههای دعا و مناجاتخوانی، تواشیح و همخوانی میشود، اظهار کرد: این جشنواره در چهار مرحله دانشگاهی، استانی، سراسری و ملی برگزار میشود که بهدلیل شیوع ویروس کرونا، مراحل دانشگاهی و استانی تجمیع شده و همزمان برگزار شد. برگزیدگان این مرحله، به مرحله سراسری که به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود، راه پیدا خواهند کرد.
انتهای پیام