مرتضی كوچكی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه سیستانوبلوچستان در گفتوگو با ایکنا، گفت: برنامههای قرآنی استان نیز همانند سایر فعالیتها متأثر از شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه است، بطوری که برخی دیدارها از جمله دیدار با رهبر معظم انقلاب لغو شد، دورههای آموزشی و محافل قرآنی بهصورت بسیار محدود و مسابقات قرآنی نیز بهصورت غیرحضوری برگزار میشود.
وی ادامه داد: با این وجود، افراد فعال و علاقهمندی که همیشه پیگیر این مسائل بودهاند، همچنان با ما در تماس هستند و ما هم برای آنان برنامههایی تدارک میبینیم، از جمله برگزاری محافل قرآنی بهصورت محدودتر و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، یا ارائه آموزشهای قرآنی بهصورت مجازی.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف استان بیان کرد: اما چالشی که در حال حاضر، بهویژه در استان ما وجود دارد، این است که از آنجایی که جنبه اجرایی و صحنهای برنامههای قرآنی کم شده، به میزان زیادی، از قدرت تبلیغات و ایجاد شور قرآنی نیز کاسته شده است.
وی افزود: تصمیمگیرندگان اصلی، بودجهای که در گذشته به اجرای برنامههای مختلف از جمله محافل و مسابقات قرآنی اختصاص داده میشد را به کلی حذف کردهاند، در حالی که میتوانستیم همان بودجه را در این شرایط، صرف کارهای مفهومی، از جمله تولید کلیپ و انتشار در فضای مجازی یا چاپ بنرهایی با محتوای قرآنی و نصب در نقاط مختلف شهر کرد، بهطوری که فضای قرآنی در جامعه ایجاد شده باشد.
کوچکی اظهار کرد: ایجاد شور و نشاط قرآنی را نباید موکول به پایان کرونا کنیم، نباید همه فعالیتها متوقف شود تا زمانی که کرونا از بین برود، زیرا این شرایط معلوم نیست چه زمانی عوض شود؛ بنابراین باید خود را با شرایط جدید وفق داد و سازگاری پیدا کرد.
وی گفت: آنچه مسلم است، این است که کرونا تا ماهها همچنان مهمان ما خواهد بود و نباید منتظر ماند تا کی کرونا تمام شود و بعد برنامهها را آغاز کنیم. نباید این شرایط سبب شود تا ذهن مخاطبان ما از برنامههای قرآنی فاصله بگیرد، بلکه باید با فعالیتهای مجازی و تبلیغی، همچنان فضای قرآنی را در جامعه ایجاد کرد.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف استان با اشاره به اینکه باید خود را با شرایط کرونایی وفق داد، اضافه کرد: بودجهای که تاکنون به اجرای مسابقات و محافل قرآنی اختصاص داده میشد را میتوان امروز صرف برنامههای تبلیغی کرد.
انتهای پیام