افشای کمک مالی لندن به آل خلیفه از محل مالیات مردم انگلیس
کد خبر: 4028169
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰

افشای کمک مالی لندن به آل خلیفه از محل مالیات مردم انگلیس

پارلمان انگلیس به تازگی نشستی را درباره رسوایی دولت انگلیس در کمک مالی به حکومت بحرین برگزار کرد که این کمک از محل مالیات مردم آن هم در شرایطی که آل خلیفه دست به ارتکاب موارد گسترده نقض حقوق بشر می‌زند، انجام می‌شود.

افشای کمک مالی لندن به آل خلیفه از محل مالیات مردم انگلیسبه گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، افشای کمک مالی دولت انگلیس به وزارت کشور بحرین و دیگر نهادهای مسئول نقض فاحش حقوق بشر و بازداشت و شکنجه فعالان مدنی به موضوعی جنجالی در این کشور تبدیل شده است.

همزمان گروهی از سیاستمداران انگلیسی، بحرین را به تلاش برای بزک کردن چهره خود و تظاهر آن به رعایت حقوق بشر متهم کردند، در حالی که به حضور در جنگ یمن و بازداشت و محاکمه فعالان حقوقی ادامه می‌دهد.

اعضایی از پارلمان انگلیس می‌گویند دولت این کشور از محل درآمد ناشی از جمع‌آوری مالیات از فعالیت‌ها و صندوق‌های وابسته به رژیم آل خلیفه که متهم به نقض گسترده حقوق بشر است، حمایت می‌کند.

وب‌سایت انگلیسی «میدل ایست آی» فاش کرد که اعضای پارلمان انگلیس که نگران حمایت بریتانیا و تأمین مالی آن از دولت بحرین هستند، یک جلسه پارلمانی را به منظور بحث و بررسی موضوع زندانیان سیاسی در این کشور عربی حاشیه خلیج فارس برگزار کردند.

براساس آنچه در مقاله این وب سایت آمده است، بحث در پارلمان انگلیس پس از این به راه افتاد که معلوم شد مالیات‌دهندگان بریتانیایی برنامه‌هایی را تأمین مالی می‌کنند که از وزارت کشور بحرین و سایر نهادهای مسئول نظارت بر بازداشت‌شدگان حمایت می‌کند.

به نوشته این وب سایت بریتانیایی، بحث نمایندگان مجلس بریتانیا که توسط برندان اوهارا، نماینده SNP  حزب ملی اسکاتلند مطرح شده است، پس از گذشت یک دهه از آغاز کمک مالی بریتانیا به بحرین مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت.

در گزارش میدل ایست ای آمده است که بریتانیا برای مدت طولانی چشم خود را بر نقض گسترده حقوق بشر در بحرین بسته است و در عین حال میلیون‌ها پوند از پول مالیات‌دهندگان بریتانیا را به این کشور عربی حاشیه خلیج فارس ارسال می‌کند تا به ادعای خود به انجام اصلاحات در آنجا کمک کند.

سیاستمداران بریتانیایی دولت کشورشان را به دلیل در نظر نگرفتن حقایق و واقعیت‌ها سرزنش می‌کنند، به ویژه که شواهد واقعی از ایجاد اصلاحات توسط آل خلیفه هم ثبت نشده و پس از گذشت بیش از یک دهه از آغاز اعتراضات در بحرین، زندان‌های این کشور هنوز مملو از زندانیان سیاسی است و بسیاری از آنها شکنجه شدند و برخی در انتظار اعدام هستند.

انتهای پیام
captcha