بررسی ویژگی‌های غذای طیب و مقایسه آن با غذای حلال
کد خبر: 4049991
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
از دیدگاه قرآن و احادیث بررسی می‌شود؛

بررسی ویژگی‌های غذای طیب و مقایسه آن با غذای حلال

نشست «ویژگی‌های غذای طیب از دیدگاه قرآن و احادیث و مقایسه آن با غذای حلال» برگزار می‌شود.

بررسی ویژگی‌های غذای طیب و مقایسه آن با غذای حلال

به گزارش ایکنا، هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی حوزه علمیه خراسان با مشارکت مؤسسه کیفیت رضوی، سلسله نشست‌های همایش بین‌المللی غذای طیب را برگزار می‌کند.

اولین نشست از این مجموعه نشست‌ها با موضوع «ویژگی‌های غذای طیب از دیدگاه قرآن و احادیث و مقایسه آن با غذای حلال» روز دوشنبه 29 فروردین‌ماه ساعت 10 تا 12 در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، اتاق همایش شیخ بهایی برگزار می‌شود.

در این نشست، آیت‌الله محمد عندلیب همدانی، استاد حوزه علمیه قم؛ حجت‌الاسلام مسعود مرتضوی، استاد حوزه علمیه خراسان و مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی و حسین زمانی خادمانلو، مدیر عامل مؤسسه کیفیت رضوی سخنرانی می‌کنند.

بررسی ویژگی‌های غذای طیب و مقایسه آن با غذای حلال

انتهای پیام
captcha