کد خبر: 4136599
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
استاندار سیستان‌و‌بلوچستان:

دانش‌ روز و آینده‌نگری در طرح‌های شهری مورد توجه قرار گیرد

محمد کرمی با بیان اینکه آینده‌نگری پروژه‌ها و برنامه‌های شهری باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: متأسفانه شاهدیم که برخی از طرح‌ها پس از مدت کوتاهی به دلیل عدم کیفیت دچار آسیب می‌شوند، لذا باید دقت در انجام کار، برنامه‌ریزی، بهره‌گیری از دانش‌ روز و آینده‌نگری در طرح‌های شهری مورد توجه قرار بگیرد.

محمدکرمی استاندارسیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمد کرمی، استاندار سیستان‌و‌بلوچستان، روز گذشته، 5 اردیبهشت‌ماه، در جلسه با مدیران شهرداری زاهدان با اشاره به حدیث «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجَدَهُ صالَ بِهِ، ومَن لَم یَجِدهُ صیلَ عَلَیهِ» گفت: حوزه علم و فناوری در زمینه تولیدات و تولید ثروت بسیار اهمیت دارد.

وی اضافه کرد: مدیران شهری راهبردهای شهری را تنها بر روی کاغذ نباید اجرا کنند، بلکه در میدان باید شاهد عملکرد این مدیران باشیم، هر برنامه‌ای باید از پیشینه‌ علمی قوی و برنامه‌ریزی بهره‌مند باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه از فضای سبز در طراحی‌ها، فرهنگ شهرنشینی استان، ارتفاع شهری و بقیه ارکان شهرسازی باید شهری زیبا ساخت، ضمن انتقاد از احداث کمربندی در وسط شهر تصریح کرد: در شهرسازی باید برنامه‌ها را با آینده‌نگری بلند مدت طراحی نماییم‌.

کرمی گفت: در زمینه بافت فرسوده باید جلسات کارشناسی برگزار و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود و با مشارکت‌ها و سرمایه‌های مردمی و با ایجاد مشوق‌های لازم در زمینه نوسازی شهری اقدام کنیم، ساماندهی حاشیه‌نشینی با ۱۰ هزار هکتار زمین بنیاد مسکن و طرح شهرهای گردشگری و روستاهای آن باید به سرانجام برسد.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت بخش خصوصی و مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد تحول سریع شهر زاهدان تأکید و افزود: ایجاد تحول در ساختار شهری زاهدان به همت و اراده مسئولان مربوطه بستگی دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، افزایش تعداد کارخانه‌های تولیدی فعال و تأثیر آنها در فعالیت شهرک‌های صنعتی، فعال شدن صادرات و واردات کالاها از طریق مرزهای استان، افزایش فعالیت بخش‌های دامداری، مرغداری، شیلات و ایجاد نخلستان همه بیانگر آینده درخشان این استان است.

کرمی با اشاره به اینکه شهر زاهدان پایتخت وحدت اسلامی کشور است، بیان کرد: نگاه دانش‌بنیانی مسئولان و توجه به نمادهای واحد دینی در ساختارهای شهری باید برجسته باشد، ساماندهی بازار رسولی به عنوان بازار سنتی استان با توجه به پتانسیل‌های آن باید عملی شود.

وی در ادامه گفت: آینده‌نگری پروژه‌ها و برنامه‌های شهری باید مورد توجه قرار بگیرد، متأسفانه شاهدیم که برخی از طرح‌ها پس از مدت کوتاهی به دلیل عدم کیفیت دچار آسیب می‌شود، بنابراین ضرورت دارد؛ دقت در انجام کار، برنامه‌ریزی، بهره‌گیری از دانش روز و آینده‌نگری در طرح‌های شهری مورد توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام
captcha