کد خبر: 4152688
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۵

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان برای توسعه گیاهان دارویی

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه استان از نظر سطح زیرکشت و تولید برخی از گیاهان‌دارویی دارای رتبه نخست کشوری است، گفت: ما در جهاد‌دانشگاهی استان این آمادگی را داریم تا در بحث نهادینه‌سازی توسعه گیاهان‌دارویی در زمینه‌های مختلف همکاری مستمر با نهادهای مربوطه در این خصوص در استان داشته باشیم.

عباس صفدری رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان، عباس صفدری، رئیس جهاددانشگاهی واحد سیستان‌وبلوچستان گفت: گیاهان‌دارویی یکی از مهمترین پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان است که می‌تواند در اقتصاد و اشتغال‌زایی مردم منطقه نقش بسزایی ایفا کند.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان ادامه داد: گیاهان‌دارویی برای مردم استان واژه‌ای مبهم و نا‌آشنا نیست و یکی از پتانسیل‌های سیستان‌وبلوچستان است، با توان علمی که جهاددانشگاهی استان در این خصوص دارد می‌توانیم از کشت و فرآوری گیاهان‌دارویی برای مردم استان اشتغال‌زایی و سودآوری خوبی ایجاد کنیم.

صفدری گفت: انجام طرح‌های تحقیقاتی کاربردی، خدماتی، آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه تولید گیاهان‌دارویی در راستای فعالیت‌های تخصصی مرکز از برنامه‌های جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان در راستای توسعه صنعت کشت و فرآوری گیاهان‌دارویی در استان است، حدود یک‌هزار و 200 گونه گیاهی در استان وجود دارد که بیش از 392 گونه آن ارزش دارویی و صنعتی دارند، برخی گونه‌های گیاهی با خاصیت دارویی و غذایی در صورت کشت و توسعه آن‌ها می‌تواند منبع درآمد بسیار بزرگی برای مردم باشد که متاسفانه تاکنون از نظرها پنهان مانده است.

وی اظهار کرد: سیستان‌وبلوچستان از لحاظ سطح زیرکشت و تولید برخی از گیاهان‌دارویی مانند حنا، نیل، چای ترش و کُنار دارای رتبه نخست کشوری است، ما در جهاد‌دانشگاهی استان این آمادگی را داریم تا در بحث نهادینه‌سازی توسعه گیاهان‌دارویی در زمینه‌های مختلف همکاری مستمر با نهادهای مربوطه در این خصوص در استان داشته باشیم.

انتهای پیام
captcha