کد خبر: 4183289
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴

رزمایش «جهادگران فاطمی» با ۱۲۵ گروه جهادی در زابل برگزار شد

همزمان با آغاز هفته بسیج، رزمایش «جهادگران فاطمی» با ۱۲۵ گروه جهادی به منظور تجدید میثاق با شهدا در گلزار شهدای زابل برگزار شد.

رزمایش «جهادگران فاطمی» در زابلبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی سپاه ناحیه زابل، صبح امروز سه‌شنبه،‌ 30 آبان‌ماه، سرهنگ موسی سنچولی، فرمانده ناحیه سپاه این شهرستان، در رزمایش جهادگران فاطمی که همزمان با آغاز هفته بسیج در گلزار شهدای زابل برگزار شد، اظهار کرد: گسترش گفتمان و فرهنگ تفکر و حرکت جهادی در جامعه، گسترش خدمت‌رسانی و ایجاد برابری اجتماعی و مشارکت آحاد جامعه در خدمت‌رسانی، حمایت از اقشار مستضعف و کم برخوردار جامعه و بهبود وضعیت معیشتی نیازمندان از جمله اهداف برگزاری رزمایش «جهادگران فاطمی» است.
 
سنچولی تصریح کرد: بسیجیان نیروهای مخلصی هستند که منویات رهبری را اجرا کرده و هرجا نیز ببینند که دشمنان بخواهند کشور و جامعه را از راه انقلاب اسلامی خارج کنند، آتش به اختیار عمل خواهند کرد.
 
وی افزود: میدان‌داری گروه‌های جهادی در عرصه‌های محرومیت‌زدایی، معرفی پروژه‌های عمرانی صورت گرفته توسط بسیج سازندگی، فراهم‌سازی بستری برای اقدامات زودبازده و عام‌المنفعه با اثرات عینی در میان مناطق روستایی و آسیب‌دیده و ترویج فرهنگ جهادی و روحیه کار جهادی، تلاش و عدالت‌خواهی از دیگر اهداف برگزاری این رزمایش است.
 
سنچولی تأکید کرد: در این رزمایش ۱۲۵ گروه جهادی در غالب ۹۵۰ نفر خدمات عمرانی، فرهنگی و پزشکی خود را در مناطق مختلف و کمتر برخوردار این شهرستان انجام خواهند داد. 
 
وی ادامه داد: افتتاح پروژه‌های عمرانی و کارگاه‌های اشتغال‌زایی، مرمت و بازسازی خانه عالم، ساخت و مرمت خانه‌های محرومین، ساخت سرویس بهداشتی از برنامه‌های ویژه این رزمایش در شهرستان زابل است.
 
سنچولی گفت: جهادگران بسیجی‌ در عرصه‌های مختلف از جمله تیم‌های پزشکی، بهداشت و درمان، دامپزشکی، اهدای جهیزیه، عمرانی، آموزشی، آسیب‌های اجتماعی، ۱۷٠٠ بسته کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و اشتغال، فرهنگی، توزیع لوازم التحریر، توزیع ۶ هزار غذای گرم بین نیازمندان، میزخدمت و...، به فعالیت خواهند پرداخت.
انتهای پیام
captcha