به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان، عبدالله بامری، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستانوبلوچستان روز شنبه ۱۹ خرداد در تشریح اقدامات اداره کل منابع طبیعی این استان در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در استان اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ جلسه هماهنگی درونسازمانی و برونسازمانی برگزار و ۱۶۳ فقره تفاهمنامه همکاری با مردم سمنها و تشکلهای مردمنهاد و دستگاههای دولتی در راستای این طرح منعقد و امضا شده است.
وی ادامه داد: تعداد ۲۱ ایستگاه موقت تولید نهال در ادارات و اراضی قرضه به مساحت بیش از ۱۲۰ هزار متر مربع فعالسازی و اجرا شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستانوبلوچستان بیان کرد: ۳۹ گونه نهال با کاربری جنگل، بیابان و فضای سبز از نوع حرا، کهور، چش زبان گنجشک، زیتون تلخ، پالم، اکالیپتوس، کنارگز، روغن سنجد، توت، درمان عقرب، کاج، تاغ و اسکنبیل در نهالستانهای منابع طبیعی این استان برای کاشت در این طرح ملی تولید شد.
بامری با اشاره به تولید یک میلیون و ۸۴۶ هزار و ۸۸ اصله نهال در نهالستانهای منابع طبیعی سیستانوبلوچستان در سال ۱۴۰۲، گفت: ۶۳۲ هزار و ۲۵۹ اصله نهال در بین مردم، تشکلها و دستگاههای دولتی و ۵۲ هزار و ۲۰۰ اصله نهال به شهرداریها و دهیاریها در هفته منابع طبیعی جهت کاشت در مراکز شهری و روستایی توزیع شد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری با بسیج سازندگی، هلال احمر، آموزش و پرورش و حوزه علمیه سیستان و بلوچستان جهت مشارکت در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت خاطر نشان کرد: بیش از ۸۴ هزار اصله نهال در مساحت ۳۹۹ هکتار با مشارکت بسیج سازندگی در این استان کاشته شد.
انتهای پیام