به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، یادواره دادستان «شهید موسی نوری قلعهنو» با حضور مهدی شمسآبادی، دادستان مرکز استان سیستانوبلوچستان، ابوالفضل ماهگلی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح سیستانوبلوچستان، حجتالاسلام والمسلمین موسی معینالغربایی، مستشار دادگاه تجدیدنظر سیستانوبلوچستان، فرمانداران و ائمه جمعه حوزه سیستان، خانواده شهدا و جانبازان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه زابل، پیش از ظهر امروز، 16آبانماه در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
محمدسرگزی، نماینده مردم سیستان در خانه ملت و رئیس کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی، در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید که به سردار عدالت و اقتدار معروف بود، اظهار کرد: این شهید مصداق آیه 29 سوره مبارکه فتح «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ»، بود، یعنی برخورد این شهید با همکارانش در مجموعه قضایی با رأفت و مهربانی همراه بود و با مردم هم به همین گونه برخورد میکرد، این شهید گرامی همیشه تأکید میکرد که زمانی دست به قلم برای صدور حکم بشوید که مطمئن باشید دلایل کافی برای صدور حکم دارید.
وی به بیان خاطرهای از زمانی دادیاری خود در سال 1388در شهرستان هیرمند پرداخت و افزود: در آن زمان برای طی مسیر از زابل به هیرمند امکانات خیلی محدود بود و خودرو هم نبود، شهید نوری قلعهنو دادستان این شهرستان بود و هر روز دنبالم میآمد و این امر باعث خجالت بنده شده بود، این شهید در رفتار با مردم بسیار مهربان بود و استدلالش برای مهربانی با مردم این بود که عطوفت، در روز قیامت و هنگام حسابرسی، میتواند به داد انسان برسد چه بسا مردم از حق خودشان نسبت به انسان بگذرند.
حجتالاسلام والمسلمین موسی معینالغربایی، مستشار دادگاه تجدیدنظر سیستانوبلوچستان نیز در این یادواره گفت: پیامبران آمدهاند که مردم با عدالت آشتی کنند، آشتی با عدالت لازمهاش حرکت همگانی است و این حرکت همگانی زمانی اتفاق میافتد که سنگربانان عدالت در بین مردم باشند.
وی ادامه داد: رفتار شهید نوری قلعهنو رفتاری بود که نه تنها در دوره قضاوت بلکه در دورهای که در شهرستان ایرانشهر مشغول بهکار بودند براساس گفتههای همکارانشان، مقید بهکار برای رضای خدا بود، اگر مقید بودن برای انجام کار برای رضای خدا در انسان وجود داشته باشد ارزشمند است، که این شهید بزرگوار اینگونه بود.
حجتالاسلام راشکی، امام جمعه زهک نیز در این یادواره گفت: درست است که شهدا به لحاظ فیزیکی، جسمشان در این دنیا نیست و از بین ما رفتهاند اما اثر شهدا از این دنیا قطع نشده است، یعنی با ریخته شدن خون آن شهید نه تنها حیاتش از بین نمیرود بلکه آثار حیاتی او قطعاً بیشتر میشود.
امام جمعه زهک اظهار کرد: شهید نوری به سردار عدالت معروف شد، قبلاً تا زمانیکه این شهید زنده بود خیلیها نام او را نشنیده بودند اما از وقتیکه در راه عدالت به شهادت رسید، به سردار عدالت معروف شد، این خصلت، مربوط به کسی است که راه مولایش علی(ع) را ادامه داده است.
یادآور میشود، شهید موسی نوری قلعه نو دوازدهم فروردین 1355 در خانوادهای مذهبی در زاهدان متولد شد، وی آبانماه سال 92 در حالی توسط منافقین کور دل ترور شد که تنها یکسال از پذیرش پست دادستانی زابل از سوی ایشان میگذشت.
انتهای پیام