کد خبر: 4260014
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
دستیار ویژه استاندار سیستان‌وبلوچستان:

نگاه‌های فرهنگی و اجتماعی به سیستان‌وبلوچستان باید تغییر کند

رضا جعفری گفت: نگاه‌های فرهنگی و اجتماعی که در مورد استان سیستان‌وبلوچستان به‌واسطه افرادی که بومی استان نیستند، شکل گرفته، باید تغییر کند تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

رضا جعفری دستیار ویژه استانداربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان‌وبلوچستان، رضا جعفری، دستیار ویژه استاندار، با اشاره به دو سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان سیستان‌وبلوچستان گفت: رئیس‌جمهور در این منطقه حدود ۵۱ سال پیش خدمت سربازی خود را انجام داده و کاملاً با مردم منطقه و از مشکلات آن‌ها مطلع است به‌طوری‌که نسبت به سیستان‌وبلوچستان تعلق‌ خاطر ویژه‌ای دارد که سفرهای وزرا و اعضای هیئت دولت در سه ماه اخیر و پیگیری‌های استاندار سیستان‌وبلوچستان برای حل مشکلات این استان گواهی بر این علاقه و تلاش است.

دستیار ویژه استاندار سیستان‌وبلوچستان به پیشرفت‌های انجام‌ شده در پروژه‌های مختلف استان اشاره کرد و گفت: در حوزه مکران، علاوه‌ بر تأمین معیشت مردم و سرمایه‌گذاری اقتصادی برای استان و کشور، پروژه‌های مهمی از جمله راه‌آهن چابهار به مشهد و استان‌های میانه با جدیت در حال پیگیری است. همچنین پروژه‌های آبی که بخش اعظمی از آن‌ها به پایان رسیده و پروژه عظیم انتقال آب از دریای عمان نیز در حال انجام است. در حوزه زیرساخت‌ها نیز، ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه زاهدان به زابل پس از چند دهه به بهره‌برداری رسید که این خود یک گام بزرگ در راستای توسعه استان محسوب می‌شود.

وی  تصریح کرد: نگاه‌های فرهنگی و اجتماعی که در مورد استان سیستان‌وبلوچستان به‌واسطه افرادی که بومی استان نیستند، شکل گرفته، باید تغییر کند. آینده استان رو به پیشرفت است و این که استان سیستان‌وبلوچستان به‌عنوان یک استان محروم و امنیتی در نظر گرفته شود، یک تصور غلط است که فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دچار مشکل کرده است.

جعفری به ظرفیت‌های موجود در استان سیستان‌وبلوچستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر، ظرفیت معادن در استان فعال است و جوانان استان از این ظرفیت‌ها استفاده می‌کنند. همچنین در جنوب استان، ظرفیت‌های دامداری، صید و صیادی در چابهار به‌طور ویژه در حال توسعه است.

دستیار ویژه استاندار سیستان‌وبلوچستان به مسئله سوخت‌برها نیز اشاره کرد و افزود: متأسفانه یکی از چالش‌های استان در مرزها، شغل‌های کاذب مانند سوخت‌برهاست که دولت در طرح «رزاق» به ساماندهی این شغل‌ها و جلوگیری از خطرات آن برای افراد پرداخته است. رسانه‌ها نیز باید به جای تمرکز بر نقاط ضعف، به ظرفیت‌های استان توجه کنند و فرصت‌های آن را به‌درستی به نمایش بگذارند، اگر رسانه‌ها به ظرفیت‌های واقعی استان توجه می‌کردند، شاید نقاط قوت این استان بیشتر از آنچه که اکنون دیده می‌شود، در کانون توجه قرار می‌گرفت.

انتهای پیام
captcha