به گزارش ایکنا ازسیستانوبلوچستان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل، حسین شهدادی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در اقدامی مهم و تأثیرگذار مرکز بیماریهای خاص زابل برای پاسخگویی بهتر به نیازهای درمانی بیماران خاص و در راستای ارتقای خدمات درمانی، دستگاه جدیدی برای بانک خون خود خریداری کرد.
وی ادامه داد: این دستگاه پیشرفته با ظرفیت نگهداری ۲۰۰ کیسه خون جایگزین دستگاه قبلی شد که تنها قادر به ذخیرهسازی ۵۰ کیسه خون بود، هزینه خرید این دستگاه از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی زابل تامین شده و با این تغییر، ظرفیت نگهداری خون در مرکز بیماریهای خاص این شهرستان به چهار برابر افزایش یافت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: این تحول علاوه بر تأمین بهتر و سریعتر نیازهای خون بیماران خاص بهویژه در شرایط بحرانی از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ در مواقع بحرانهای بهداشتی یا حوادث غیرمترقبه این افزایش ظرفیت میتواند نقشی حیاتی در نجات جان بیماران ایفا کند و به تیمهای پزشکی امکان دهد تا بدون تأخیر در ارائه خدمات خونرسانی نیازهای درمانی بیماران را پوشش دهند.
شهدادی افزود: این اقدام میتواند در کاهش زمان انتظار بیماران برای دریافت خون در شرایط ویژه مانند جراحیهای پیچیده یا درمانهای طولانی مدت مؤثر باشد. بیماران تالاسمی، هموفیلی، سرطانی و سایر بیماران خاص که نیاز مستمر به خون دارند از این افزایش ظرفیت بهرهمند خواهند شد و این تغییر میتواند کیفیت زندگی آنها را به طور چشمگیری بهبود بخشد.
وی اضافه کرد: با ذخیرهسازی بیشتر خون، مرکز بیماریهای خاص زابل قادر خواهد بود در موقعیتهای اضطراری و حوادث غیرمترقبه، پاسخگویی بهتری داشته باشد و در بحرانها عملکردی مؤثرتر از خود نشان دهد.
علی خسروی، رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) زابل در شمال سیستانوبلوچستان نیز گفت: یک دستگاه تخت عمل ارتوپدی با اعتبار چهار میلیارد ریال از سوی خیر سلامت در اتاق عمل ارتوپدی این بیمارستان نصب شد.
وی اظهار کرد: این اقدام خیرخواهانه گامی بلند در ارتقای کیفیت خدمات درمانی به ویژه در حوزه ارتوپدی است، اکنون اتاق عمل ارتوپدی بیمارستان امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) زابل بهعنوان بیمارستان مرجع در منطقه سیستان با بهرهمندی از ۲ تخت عمل و ۲ دستگاه سیآرم، آماده ارائه خدمات تخصصی و مؤثر به بیماران است.
انتهای پیام