کد خبر: 4268152
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱

موزه تاریخ طبیعی مجتمع بقیه الله الاعظم(عج) پژوهشگاه زابل افتتاح شد

با حضور ائمه جمعه سیستان، اعضای هیئت علمی و کارکنان پژوهشگاه زابل، موزه تاریخ طبیعی مجتمع تفریحی بقیه الله الاعظم(عج) پژوهشگاه زابل افتتاح و در معرض بازدید عموم قرار گرفت.

افتتاح موزه تاریخ طبیعی سیستانبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه زابل، طی مراسمی با حضور ائمه جمعه معزز منطقه سیستان و رئیس پژوهشگاه زابل، اعضای هیئت علمی و کارکنان این پژوهشگاه، موزه‌ تاریخ طبیعی مجتمع تفریحی بقیه‌الله‌الاعظم(عج) پژوهشگاه زابل که با پیگیری مسئولان پژوهشگاه بازسازی و آماده‌سازی شده است، افتتاح شد و در معرض بازدید عموم قرار گرفت.

بابک نصرتی، رئیس پژوهشگاه زابل در آیین افتتاحیه موزه تاریخ طبیعی گفت: با توجه به تنوع زیست محیطی و اقلیمی در منطقه سیستان، موزه‌های تاریخ طبیعی از جمله مکان‌های علمی و فرهنگی هستند که می‌توانند در شناساندن زیست بوم‌ها و تنوع زیستی و جانوری بومی این منطقه نقش مهمی ایفا کنند.

وی افزود: برنامه‌ریزی برای نوسازی کامل موزه تاریخ طبیعی، افزایش بخش‌ها و به‌روزرسانی تجهیزات این موزه از جمله اولویت‌های ما در پژوهشگاه زابل است که نیاز به حمایت مسئولان استان سیستان‌وبلوچستان و کشور دارد، در این موزه بیش از ۲۰۰ نمونه گونه‌های جانوری مختلف خلق و شبیه‌سازی شده است.

انتهای پیام
captcha