کد خبر: 4269122
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴

آغاز توزیع مرغ و گوشت منجمد به‌مناسبت ماه رمضان در سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل پشتیبانی امور دام سیستان‌وبلوچستان از شروع عرضه گسترده مرغ و گوشت منجمد در نمایشگاه‌های بهاره استان از امروز، دوازدهم اسفندماه تا پایان کار این نمایشگاه‌ خبر داد.

گوشت منجمدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی پشتیبانی امور دام سیستان‌وبلوچستان، سیامک سرابندی، مدیرکل پشتیبانی امور دام استان، گفت: با توجه به افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال و آغاز ماه مبارک رمضان برنامه‌ریزی لازم برای عرضه کافی و مستمر محصولات پروتئینی انجام شده به‌طوری‌که توزیع مرغ و گوشت منجمد با نظارت دقیق در حال انجام است تا این اقلام با قیمت مصوب و بدون واسطه در اختیار مردم قرار گیرد.
 
وی همچنین از شهروندان خواست تا با مراجعه به نمایشگاه‌های بهاره، از این فرصت برای تأمین نیازهای خود استفاده کنند و در مدیریت خرید همکاری لازم را داشته باشند، مردم اطمینان داشته باشند که روند توزیع تا پایان ایام پرتقاضای پیش‌رو ادامه دارد و هیچ کمبودی در عرضه این محصولات وجود نخواهد داشت.
 
سرابندی گفت: این اقدام با هدف تأمین نیاز شهروندان، تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها در آستانه ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به عید نوروز انجام شده است.

 

انتهای پیام
captcha