کد خبر: 4284907
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
استاندار سیستان‌وبلوچستان:

روابط‌عمومی‌‌ها به بازوی تحلیلی دستگاه‌های اجرایی تبدیل شوند

منصور بیجار با بیان اینکه برخی مدیران هنوز روابط عمومی را ابزاری برای پوشش خبری برنامه‌های خود می‌دانند، گفت: این دیدگاه باید تغییر کند و روابط عمومی‌ها به بازوان تحلیلی، جریان‌ساز و خلاق دستگاه‌های اجرایی تبدیل شوند.

منصور بیجار استاندار سیستان‌وبلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان‌وبلوچستان، منصور بیجار، استاندار سیستان‌وبلوچستان، شامگاه دوشنبه 5 خردادماه، در گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی سیستان‌وبلوچستان با اشاره به هجمه‌های رسانه‌ای علیه نظام، گفت: سکوت در برابر جریان‌های معاند، بزرگترین آسیب به اعتبار حاکمیت است، روابط عمومی‌ها باید با آگاهی، دقت و جسارت به موقع پاسخ دهند و با تولید محتوای هدفمند، جریان‌سازی کنند، مظلومیت روابط‌عمومی‌ها نباید مانع نقش‌آفرینی اثربخش آنان شود، درک ناقص برخی مدیران از جایگاه روابط عمومی، مانع تحقق ظرفیت‌های این حوزه شده است.
 
استاندار سیستان‌وبلوچستان با اشاره به ضرورت بازتعریف جایگاه روابط عمومی‌ها در نظام اداری، افزود: یکی از دلایل اصلی تحقق‌نیافتن جایگاه واقعی روابط عمومی‌ها، نگاه حداقلی برخی مدیران به این حوزه است درحالی‌که روابط عمومی باید بازوی راهبردی مدیران در تعامل با افکار عمومی و تبیین عملکرد دستگاه‌های اجرایی باشد.
 
بیجار با بیان اینکه برخی مدیران هنوز روابط عمومی را ابزاری برای پوشش خبری برنامه‌های خود می‌دانند، افزود: این دیدگاه باید تغییر کند و روابط عمومی‌ها به بازوان تحلیلی، جریان‌ساز و خلاق دستگاه‌های اجرایی تبدیل شوند.
 
بیجار با اشاره به ضرورت تقویت پیوند مردم با نظام اجرایی و کاهش فاصله اجتماعی، اظهار کرد: هیچ حکومتی بدون همراهی مردم نمی‌تواند کارآمد باشد، در این میان روابط عمومی‌ها باید به‌عنوان حلقه واسط میان مردم و حاکمیت ایفای نقش کنند، با بازتعریف جایگاه روابط عمومی‌ها و تجهیز آن‌ها به ابزار نوین اطلاع‌رسانی و محتوایی، می‌توان در مسیر جهاد تبیین که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، گام‌های مؤثری برداشت.
 
استاندار سیستان‌وبلوچستان همچنین خواستار تشکیل کارگروهی برای هماهنگی راهبردی روابط عمومی‌های استان شد و گفت: این کارگروه به ریاست معاون سیاسی و اجتماعی استاندار باید به‌طور منظم تشکیل جلسه دهد و راهبردهای مشترک را تدوین کند.
 
بیجار افزود: ایجاد بانک محتوایی مشترک از اقدامات و پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی، هم‌افزایی در انتشار محتوا و آموزش تخصصی روابط عمومی‌ها از جمله موضوعاتی است که باید در دستور کار این کارگروه قرار گیرد.
 
وی با اشاره به موضوعات مطرح‌شده در این جلسه از جمله کمبود منابع، تجهیزات و نیروی انسانی در روابط عمومی‌ها، گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان‌وبلوچستان موظف است این نیازها را شناسایی و در قالب موافقت‌نامه‌ها لحاظ کند، برای توسعه پایدار سیستان‌وبلوچستان، همراهی همه اقشار مردم ضروری است، روابط عمومی‌ها با درک درست از ذائقه مخاطبان و تولید محتوای اقناعی می‌توانند نقش بی‌بدیلی در این مسیر ایفا کنند.
انتهای پیام
captcha