کد خبر: 1452501
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵

ایمان و اتحاد ملت ایران مهم‌ترین عامل پیروزی بر دشمن بود

گروه اندیشه: امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش گفت: در حالی‌که کشورهای زیادی از صدام حمایت و وی را کمک می‌کردند، اما ایمان به نصرت الهی و اتحاد کلمه سبب شد تا ملت ایران پیروز واقعی این جنگ باشد.

مولوی محمدعلی شهنوازی، امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: ۳۱ شهریور یادآور خاطره بزرگی است، روزی که به تحریک سردمداران استکبار، جنگ نابرابری به ملت ایران تحمیل شد و علی‌رغم خسارات فراوانی که وارد کرد، ملت ایران پخته‌تر شدند و مقاومت را آموختند.
وی در ادامه افزود: دوران هشت ساله دفاع مقدس، ایثارگری‌ها و رشادت‌های رزمندگان ایران اسلامی را برای جهانیان به نمایش گذاشت و ملت ما اثبات کردند برای دفاع از خاک میهن خود، از جان و مال خود چشم می‌پوشند.
امام جمعه اهل سنت خاش بیان کرد: در حالی‌که کشورهای زیادی از صدام حمایت و وی را کمک می‌کردند، اما ایمان به نصرت الهی و اتحاد کلمه سبب شد تا ملت ایران پیروز واقعی این جنگ باشد.
وی گفت: یاد دلاورمردی‌ها و از خودگذشتگی‌های جوانان ایرانی در طول دوران دفاع مقدس، قطعاً در تاریخ پرشکوه ایران باقی می‌ماند و برای حق‌طلبان دنیا راه‌گشا و بیدارکننده است.
شهنوازی تأکید کرد: امنیت و آرامش کشور مرهون مجاهدت رزمندگان سلحشور، شهدا و جانبازان است و باید از فرصت هفته دفاع مقدس برای بازخوانی ارزش‌های دفاع مقدس استفاده کرد.
این عالم اهل سنت در پایان افزود: باید تلاش کنیم با برپایی نمایشگاه‌های عکس در مدارس و ارائه کتب و محصولات فرهنگی درباره دفاع مقدس، نسل نوجوان خود را بیشتر با این فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس آشنا کنیم.

captcha