کد خبر: 1461568
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷

ورود به مسئله مهدویت، عالمانه باشد

گروه اندیشه: معاون طرح و برنامه و امور شعب استانی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) گفت: در مسئله مهدویت باید خرافه‌زدایی شده، از تخیلات و تفکرات جاهلانه و احساسی جلوگیری شود و پرداختن به این مسئله عالمانه باشد.

مسعود دریس، معاون طرح و برنامه و امور شعب استانی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: مسئله مهدویت از مهم‌ترین مسائل جهان اسلام و از عناصر اصلی جهان‌بینی این دین الهی است.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند: مسئله مهدویت در شمار چند مسئله اصلی در حلقه معارف عالیه دینی و از لحاظ اهمیت، همچون مسئله نبوت است، زیرا آن چیزی که مهدویت مبشر آن هست، همان چیزی است که همه انبیا برای آن مبعوث شدند.
معاون طرح و برنامه بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) گفت: در مسئله مهدویت باید خرافه‌زدایی شده، از تخیلات و تفکرات جاهلانه و احساسی جلوگیری شود و پرداختن به این مسئله عالمانه باشد.
وی اظهار کرد: در دو مناسبت است که باید بیش از هر روز دیگری به مسئله مهدویت پرداخته شود، یکی 9 ربیع‌الاول و آغاز ولایت امام زمان(عج) است و دیگری نیمه شعبان، میلاد این امام بزرگوار است.
دریس بیان کرد: قبل از طرح مسئله مهدویت باید چهار پیش نیاز بررسی و شناخته شود؛ بعثت پیامبر(ص)، عید غدیر، فاطمیه و عاشورا. هر کدام از این چهار عنصر اگر به‌درستی شناخته نشوند نمی‌توان عنصر بعدی را درست درک کرد.
معاون طرح و برنامه بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) در پایان افزود: دشمن به شدت روی این چهار مضمون کار می‌کند زیرا این‌ها زیربنای تفکر مهدویت هستند و نباید بگذاریم به فراموشی سپرده شوند.

captcha