کد خبر: 1463382
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷
مولوی سلامی:

ائتلاف ضدداعش ترفندی برای فریب افکار عمومی است

گروه سیاسی: منتخب اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان با بیان اینکه کشورهایی که داعش را به‌وجود آوردند اکنون در ائتلافی نمایشی علیه این گروه تروریستی قرار گرفته‌اند، گفت: باید هوشیار باشیم که این اقدام تنها ترفندی برای فریب افکار عمومی است.

مولوی نذیر احمد سلامی، منتخب اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، با اشاره به گروهک تروریستی داعش گفت: این گروهک از مثلث آمریکا، اسرائیل و برخی کشورهای عربی به‌وجود آمده است و با چراغ سبز آن‌ها دست به جنایت‌های وحشیانه می‌زند.

وی افزود: امروز شاهد آن هستیم همان کشورهایی که روزی داعش را به‌وجود آوردند اکنون در ائتلافی نمایشی علیه این گروه تروریستی قرار گرفته‌اند و به اصطلاح با آن‌ها مبارزه می‌کنند، اما باید هوشیار باشیم که این اقدام برخی کشورهای غربی و عربی که حامیان اصلی تروریست در منطقه هستند ترفندی برای گمراه کردن و فریب افکار عمومی است.

گروه‌های چریکی قادر به مبارزه طولانی‌مدت نیستند

مولوی سلامی اظهار کرد: امکان ندارد یک گروه چریکی تا این حد مجهز باشد و بتواند مدت‌ها به مبارزه بپردازد؛ بنابراین کشورهای زیادی از جمله آمریکا و کشورهای عربی منطقه این گروه را تجهیز می‌کنند.

وی افزود: استکبار تسلیحات جنایتکاران داعش را فراهم می‌کند و بعد هم می‌نشیند و نظاره‌گر اتفاقات منطقه و کشتارها و خونریزی‌های مزدوران خود می‌شوند.

این عالم اهل سنت بیان کرد: آمریکایی‌ها خود را صاحب تمام سرزمین‌های جهان می‌دانند و با این ترفندها به‌دنبال ماندگاری بیشتر در منطقه هستند.

منتخب اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: حامیان گروهک تروریستی داعش بدانند مردم سوریه و عراق خودشان می‌توانند ریشه تروریست‌ها را بخشکانند و نیازی به نیروهای خارجی ندارند.

captcha