کد خبر: 2619134
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷
عبدالصمد ساداتی:

منفعت‌طلبی و دنیامحوری عامل غفلت انسان از معاد است

گروه اندیشه: امام جمعه اهل سنت مسجد نور شهرستان سراوان گفت: اساس فساد و فتنه دنیای امروز، ترجیح منافع دنیوی بر رضای خداست، زیرا منفعت‌طلبی و دنیامحوری عامل غفلت انسان از معاد است.

مولوی عبدالصمد ساداتی، امام جمعه اهل سنت مسجد نور شهرستان سراوان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: اساس فساد و فتنه دنیای امروز، ترجیح منافع دنیوی بر رضای خداست، زیرا منفعت‌طلبی و دنیامحوری عامل غفلت انسان از معاد است.
امام جمعه اهل سنت سراوان بیان کرد: خداوند در آیه 16 سوره مبارکه الأعلی می‌فرماید: « بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا»، یعنی لیکن شما زندگی دنیا را برمی‌گزینید، که اشاره به ترجیح دنیا بر آخرت از سوی انسان‌های غافل می‌کند.
وی افزود: دنیاطلبی و غفلت از معاد، آن‌چنان در روحیه افراد تأثیر منفی می‌گذارد که فقط و فقط منافع خود را مدّ نظر قرار می‌دهند و برای رسیدن به آن‌ها مرتکب هر نوع جنایت و حرام الهی می‌شوند.
ساداتی اظهار کرد: در صورتی که خداوند در آیه شریفه 17 از سوره الأعلی می‌فرماید: « وَالْآخِرَةُ خَیْرٌ وَأَبْقَى؛ با آن‌که آخرت نیکوتر و پایدارتر است». رفاه و آسایش دنیا، زوال‌پذیر است و آن‌چه که باقی و خیر و همیشگی است، زندگی اخروی است.
وی گفت: دنیای کفر و الحاد همواره به دنبال منفعت‌طلبی خود بوده و انواع جنایاتی که در سرزمین‌های مختلف و خصوصاً ممالک اسلامی مرتکب می‌شوند برخاسته از همین حس سودجویی آنان است.
این عالم اهل سنت در پایان افزود: غرب به‌دنبال ترویج افکار دنیاخواهی بین مسلمانان است تا دغدغه دین نداشته و محدود به دنیای مادی خود شوند، همان‌طور که دیدیم غربی‌ها با حس توسعه‌طلبی خود، انواع جنایات را در افغانستان، عراق و مصر رقم زدند و مسلمانان نیز سکوت کردند.

captcha