کد خبر: 2726969
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
فرمانده سپاه زابل:

توهین به اعتقادات نقض آشکار حقوق بشر است

گروه اندیشه: فرمانده سپاه شهرستان زابل گفت: توهین به اعتقادات نقض آشکار حقوق بشر است، اما می‌بینیم برخی مقامات غربی به نام آزادی، دستور اضافه کردن شمارگان نشریات موهن را صادر می‌کنند.

محمد ناظری، فرمانده سپاه شهرستان زابل، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: اهانت به مقدسات اسلامی و به سخره گرفتن شخصیت‌های بزرگواری که میلیون‌ها نفر به ایشان ارادت دارند عملی قبیح و تأسف‌برانگیز است.
فرمانده سپاه شهرستان زابل گفت: در کشوری که داعیه آزادی و حقوق بشر دارد، به بهانه آزادی بیان به اعتقادات مردم توهین می‌کنند و سپس با راه‌اندازی حرکاتی تروریستی به نام اسلام، چهره دین را مخدوش می‌کنند.
وی اظهار کرد: سال‌هاست در گوشه و کنار جهان، مسلمانان را قتل عام می‌کنند و جامعه بین‌الملل هیچ حرکتی در دفاع از حقوق بشر انجام نمی‌دهد اما به محض کشته شدن چند نفر در اروپا، همه فریاد نقض حقوق بشر سر می‌دهند.
ناظری بیان کرد: توهین به اعتقادات نقض آشکار حقوق بشر است، اما می‌بینیم برخی مقامات غربی به نام آزادی، دستور اضافه کردن شمارگان نشریات موهن را صادر می‌کنند.
وی گفت: دشمنان از تفرقه و عدم اتحاد دنیای اسلام سوء‌استفاده می‌کنند و مقدسات آنان را مورد اهانت قرار می‌دهند، بنابراین باید با وحدت و تشکیل صفوف منسجم اسلامی جرئت جسارت را از دشمنان اسلام بگیریم.
فرمانده سپاه زابل در پایان افزود: مسلمانان تنها زمانی می‌توانند اسلام را در مسیر پیشرفت قرار دهند که از مدار اتحاد خارج نشوند.

captcha