کد خبر: 2727011
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
مدیرکل اوقاف سیستان و بلوچستان:

تبلیغات صحیح فرهنگ وقف را در جامعه گسترش می‌دهد

گروه اجتماعی: تبلیغات صحیح و فرهنگ‌سازی مناسب عاملی مهم در گسترش وقف در جامعه هستند که می‌توانند این سنت حسنه را نهادینه کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اداره اوقاف وامور خیریه سیستان وبلوچستان‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: تبلیغات صحیح و فرهنگ‌سازی مناسب عاملی مهم در گسترش وقف در جامعه هستند که می‌تواند این سنت حسنه را نهادینه کند.
وی اظهار کرد: امام خمینی(ره) فرمودند « اگر تبلیغات دولت رایج شود، خواهید دید از همین نذر وصیت و وقف نیمی از هزینه‌های دولت تأمین می‌شود» و این هم اهمیت تبلیغات و هم جایگاه وقف را می‌رساند.
مدیرکل اوقاف استان افزود: بزرگان همیشه با نگاه خردمندانه و ژرف‌اندیشانه خود، راه نجات این کشور و برون‌رفت از یوغ تحریم‌های دشمنان این نظام را در پویا کردن دستگاه موقوفات می‌دیده‌اند.
وی گفت: وقف و موقوفات می‌تواند تأثیر بسزایی درحل مشکلات در زمینه‎‌های مختلف داشته باشد و وقف را باید از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزء مظاهر خاص پیشرفت و رفاه جامعه بدانیم.
تدینی « فقر زدایی» را از اهداف مهم وقف دانست و افزود: طبق موازین دینی به کمک وقف، معمولا ثروت‏ها بعد از چند سالی از خانواده‏ای به خانواده دیگر و از طبقه‏ای به طبقه دیگر انتقال می‏یابد و نوعی تعدیل و تقسیم ثروت پیش می‏آید. این امر در حقیقت نوعی بیمه اجتماعی است.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به کسب رتبه برتر اوقاف استان در اولین دوره نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در موقوفات که هفته گذشته در مشهد برگزار شد، گفت: این نمایشگاه برای معرفی موقوفات مستعد برای سرمایه گذاری و جذب سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی برگزار شد که در آیین اختتامیه این نمایشگاه، غرفه سیستان وبلوچستان از طرف دبیرخانه و مدیران برگزار کننده از حیث کیفیت معرفی موقوفات و استفاده از ابزار مفید و کارآمد به عنوان غرفه برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

captcha