مهدیه میر، مربی قرآن و کارشناس فرهنگی شهرستان زابل در گفت وگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: امروزه استفاده از شبکههای اجتماعی بخش مهمی از زندگی افراد شده است، بطوری که نمیتوان یک روز بدون سر زدن به این شبکهها بسر برد.
وی اظهار کرد: این شبکهها علیرغم فوایدی که دارند، معمولا به شکل افراطی مورد استفاده قرار میگیرند و به همین دلیل بر سلامت روانی و همچنین زندگی اجتماعی افراد اثرات سوئی میگذارد.
کارشناس فرهنگی شهرستان زابل افزود: شبکههای اجتماعی مانند مواد مخدر، در افراد اعتیاد ایجاد میکنند، بنابراین بعد از گذشت مدتی، فرد دیگر نمیتواند خود را از آن جدا کند و نوعی وابستگی پیدا میکند.
وی بیان کرد: انزوا طلبی، عدم حضور در فعالیتهای مفید اجتماعی و گاهی ایجاد وابستگیهای عاطفی از جمله عوارض مستقیم استفاده افراطی از شبکههای اجتماعی است که سلامت افراد را به خطر میاندازد.
میر به تهاجم فرهنگی با استفاده از این شبکهها اشاره کرد و افزود: روزانه میلیونها جوان و نوجوان به شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک، مراجعه میکنند، بنابراین عدهای فرصتطلب از این امر سوء استفاده کرده و سعی دارند روی اعتقاد و تفکر دینی آنان تأثیر بگذارند.
وی گفت: متأسفانه عدم استفاده صحیح از این شبکهها و همچنین عدم کنترل محیطهایی که تصاویر و فیلمهای غیر اخلاقی را به اشتراک میگذارند، سبب شده است تا فساد و بی حیایی گسترش پیدا کند.
این مربی قرآن و کارشناس فرهنگی در پایان افزود: ما باید بهدنبال راه حل مناسب و جامع باشیم تا اعتقادات دینی جامعه، سلامت روانی افراد و بنیان خانواده تحت تأثیر این شبکهها قرار نگیرند و بتوانیم این تهدید را تبدیل به یک فرصت کنیم.