کد خبر: 3491903
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸

گسترش علوم میان‌رشته‌ای؛ افزایش استقبال دانشجویان از مسابقات قرآن

گروه اندیشه: نخبه قرآنی و برگزیده مسابقات قرآنی دانشگاه‌های کشور گفت: پرداختن به علوم میان‌رشته‌ای قرآنی استقبال دانشجویان را چندین برابر خواهد کرد؛ وقتی دانشجو بتواند در هر زمینه‌ای که تخصص دارد، پیوندی میان آن رشته تحصیلی و قرآن ایجاد کند، شوق بیشتری پیدا می‌کند.

فرزانه محمدپور، نخبه قرآنی و برگزیده مسابقات قرآنی دانشگاه‌های کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: برگزاری مسابقات مختلف قرآنی در دانشگاه‌ها، علاوه بر ایجاد شور و شوق در میان دانشجویان، موجب می‌شود تا اوقات آزاد آنان هم در مسیر صحیحی هدایت شود.
وی اظهار کرد: دانشجویان بحمدالله از برنامه‌های مذهبی استقبال زیادی می‌کنند که نمونه این استقبال را می‌توانیم در برنامه اعتکاف و همچنین جشنواره‌های قرآن دانشجویی ببینیم، بنابراین یک علاقه و میل ذاتی برای چنین فعالیت‌هایی در دانشجویان وجود دارد.
این نخبه قرآنی بیان کرد: وقتی استقبال تا این اندازه خوب است، باید مسؤولان هم سعی کنند بر جذابیت و محتوای برنامه‌ها و همچنین تعداد آن‌ها بیفزایند؛ رشته‌های مختلفی به مسابقات اضافه کنند و فقط محدود به رشته‌هایی مثل حفظ و ترتیل و احکام نباشد.
وی افزود: اگر مسابقات قرآنی شامل بخش‌های مختلف ادبی، هنری و پژوهشی مرتبط با قرآن باشد، قطعا جذابیت آن بالاتر می‌رود، که البته بتازگی در این خصوص کارهای خوبی انجام شده، اما نیاز به گسترش و همچنین اطلاع رسانی بهتر دارد.
محمدپور عنوان کرد: بسیاری از دانشجویان اطلاع درستی از گستردگی مسابقات قرآنی ندارند، بنابراین ممکن است کمتر به این سمت گرایش داشته باشند؛ همچنین استفاده از نخبه‌های قرآنی که همسن و هم‌فکر دانشجویان هستند، در جذب افراد به سمت فعالیت‌های قرآنی بسیار مؤثر است.
وی اظهار کرد: اگر دانشجویان نخبه قرآنی در همان رشته‌ای که در آن حائز رتبه شده‌اند، گواهی تدریس بگیرند و در دانشگاه‌ها یا مؤسسات برای همسن ‌و سالان خود تدریس کنند، افراد انگیزه بیشتری می‌گیرند.
محمدپور بیان کرد: اختصاص سهمیه برای دانشجویان نخبه قرآنی نیز می‌تواند انگیزه پژوهش و مطالعات در این زمینه را افزایش دهد، از جمله می‌توان برای بورسیه و یا استخدام در ادارات دولتی سهمیه‌ای ویژه نخبگان قرآنی در نظر گرفت.
دانشجوی برگزیده مسابقات قرآنی دانشگاه‌های کشور در پایان افزود: پرداختن به علوم میان‌رشته‌ای قرآنی استقبال دانشجویان را چندین برابر خواهد کرد؛ وقتی دانشجو بتواند در هر زمینه‌ای که تخصص دارد، پیوندی میان آن رشته تحصیلی و قرآن ایجاد کند، شوق بیشتری پیدا می‌کند.

captcha