حجتالاسلام عبدالله بامری، مدرس حوزه علمیه سفیران هدایت شهرستان زاهدان در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: جدایی دین از سیاست رویکردی است که پس از رنسانس در غرب شکل گرفت و بعدها تلاش کردند آن را در جوامع اسلامی هم بهوجود آوردند.
مدرس حوزه علمیه سفیران هدایت زاهدان بیان کرد: دشمنان اسلام بهخوبی از خطر حضور روحانیت و مجتهدان دینی در امور سیاسی آگاه بودند و به همین دلیل سعی داشتند روحانیت را از سیاست جدا کنند.
وی افزود: روحانیون بزرگی همچون آیتالله مدرس که فرمودند «دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ما» با این اندیشه که دین از سیاست جدا و تنها برای ارتباط معنوی با خداست، مقابله کردند.
بامری اظهار کرد: امام خمینی(ره) نیز خطاب به روحانیون فرمودند که به مساجد بروید و علاوه بر عبادات، مسائل را برای مردم روشن کنید؛ در سخنرانیهایشان همیشه حوزه علمیه را به روشنگری سیاسی و مقابله با طاغوت دعوت میکردند.
وی عنوان کرد: امروزه در فضای مجازی شبهاتی مطرح میشود که میتواند اساس دین را نابود کند، اگر حوزه علمیه به این محیط ورود نکند و با استدلالهای علمی جلوی گسترش شبهات را نگیرد، ضربه سنگینی به دین وارد خواهد شد.
این مدرس حوزه علمیه افزود: ائمه اطهار و بزرگان دین در عین حال که به عبادت و ارتباط با خالق خود توجه زیادی داشتند، در مقابل حکومتهای جور هم سکوت نکرده و در جامعه روشنگری میکردند.
حوزه علمیه چندتا طلبه داره که بخوان روی شبهات کارکنند ؟ بگید؟