کد خبر: 3510507
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴

تدبّر در عمق دستورات الهی، دستاوردهای معنوی رمضان را ماندگار می‏‌کند

گروه اندیشه: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های استان سیستان و بلوچستان گفت: برای آنکه دستاوردهای روحی و معنوی این ماه ماندگار باشد در وهله نخست باید عبادات و اعمال ما همراه با تدبّر در عمق دستورات و احکام الهی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های استان سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: در ماه مبارک رمضان معمولاً هم ادارات و سازمان‌های دولتی و هم خود مردم، یک‌سری اعمال و برنامه‏های مذهبی را اجرا می‏‌کنند که در طول سال انجام نمی‏‌شود.
وی افزود: قرائت بیشتر قرآن کریم، تمرکز در اعمال عبادی، سحرخیز شدن و حتی خواندن نماز شب، برگزاری جلسات قرائت و تفسیر قرآن در ادارات و مساجد، برنامه‏‌های بسیار خوبی است که در این ماه برگزار می‏‌شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های استان بیان کرد: برنامه‎های مذکور و نیز فضای معنوی این ماه مبارک تأثیر بسیاری در آمادگی روحی افراد می‏‌گذارد، لکن مشکل آنجاست که فقط به یک ماه از سال اختصاص دارد و در سایر ایام سال، کم شده و یا حتی ترک می‏‌شود و به تبع آن، حالات معنوی بدست آمده نیز از دست می‎رود.
وی اظهار کرد: برای آنکه دستاوردهای روحی و معنوی این ماه ماندگار باشد در وهله نخست باید عبادات و اعمال ما همراه با تدبّر در عمق دستورات و احکام الهی باشد و در وهله دوم این برنامه‏های مذهبی باید استمرار و تداوم داشته باشد و تنها به این ماه اکتفا نشود.
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به تأثیر فضای معنوی ماه مبارک رمضان در کاهش آمار جرائم و جنایات، عنوان کرد: در این ماه مبارک، آشنا کردن مردم با مباحث امامت و ولایت، تبیین گفتمان امام(ره)، رهبری و انقلاب اسلامی بیشتر مورد توجه نهادهای فرهنگی قرار گیرد.
پورذهبی عنوان کرد: نهضت تفسیر، پاسخگویی به شبهات شرعی، اعتقادی و سیاسی، تجهیز و نوسازی مساجد، تجهیز کتابخانه‏‌های مساجد، برگزاری مسابقات کتابخوانی و ترویج فرهنگ کتابخوانی از جمله برنامه‎های فرهنگی و مذهبی است که پیشنهاد می‏شود بیشتر مورد عنایت سازمان‌های مذهبی و فرهنگی قرار داشته باشد.
captcha