حجتالاسلام علی رئوفینژاد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیکشهر، در گفت وگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: انسان به طور فطری گرایش به دین و پرستش دارد، بنابراین پیامبران الهی از سوی خدا آمدند تا این گرایش فطری را در مسیر صحیح هدایت کنند.
وی اظهار کرد: فطرت انسان نیکیها و خوبیها را میپسندد و از پلیدیها نفرت دارد، اما عامل اینکه انسان به سمت گناه میرود، این است که این فطرت در وی خفته و لذا رسالت دین، بیدار کردن فطرتها است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیکشهر افزود: خداوند در آیه 52 سوره قلم میفرماید « وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»، قرآن ( یا پیامبر) جز اندرزی برای جهانیان نیست. یعنی دین فقط یادآوری میکند تا انسان بیدار شود.
رئوفینژاد بیان کرد: وقتی انسان فطرت خود را فراموش میکند و از فرهنگ دینی دور میشود، همواره دچار اضطراب، نگرانیها و ناراحتیهای جسمی و روحی میشود.
وی عنوان کرد: انسان در کنار فطرت، دارای غریزه نیز میباشد، اگر تنها به دنبال نیازها و تمایلات خود برود، در حقیقت از غرایز خود پیروی کرده است که این امر با فطرت انسان تفاوت دارد.
وی افزود: خداوند در آیه 185 سوره مبارکه بقره میفرماید: « شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِیَ أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًی لِّلنَّاسِ وَبَیِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَی وَالْفُرْقَانِ»، ماه رمضان، ماهی است که قرآن در آن نازل شده است، کتابی که راهنمای مردم و دارای دلیلهای روشن هدایت و جدائی حق از باطل است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیکشهر بیان کرد: مقصود قرآن، هدایت به راه سلامت و خارج کردن از همه مراتب ظلمات است، هیج راهنمایی بهتر از قرآن و هیچ مکتبی بالاتر از قرآن نیست. این قرآن است که ما را به مقاصد عالیه که در باطن ذاتمان است و خودمان نمی دانیم هدایت میکند.