کد خبر: 3542049
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳

صحیفه سجادیه دریای بی‌کران معارف اسلامی است

گروه معارف: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان گفت: صحیفه سجادیه تنها شامل راز و نیاز با خدا و بیان حاجت در پیشگاه حضرت حق نیست، بلکه دریایی بی‌کران از علوم و معارف اسلامی است که طی ان مسائل عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و پاره‌ای از قوانین طبیعی و احکام شرعی در قالب دعا مطرح شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی خیور، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان شب گذشته، 9 آبان‌ماه در گفتمان دینی که به‌مناسبت بزرگداشت ماه صفر و اربعین حسینی برگزار شد، گفت: بزرگداشت اربعین حسینی به معنای یادآوری مصائب عاشورا و فرصتی برای بیان حقیقت‌های این واقعه بزرگ است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زاهدان بیان کرد: در روایات آمده است که هرکس با پای پیاده به زیارت امام حسین(ع) برود، خداوند به هر قدمى که برمى‏دارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو مى‏کند، همچنین یک درجه مرتبه‏اش را بالا مى‏برد.
وی افزود: پیروان حقیقی اباعبدالله(ع) در دوره‌های مختلف تاریخی، با وجود همه خطراتی که جان زائران را تهدید می‌کرد، پیاده‌روی اربعین را هر ساله به‌جا می‌آوردند تا از این طریق، اباعبدالله و قیام عاشورا را به جهان معرفی کنند.
خیور در ادامه با اشاره به شخصیت‌های تأثیرگذار قیام عاشورا، اظهار کرد: در صحنه نبرد، غیورمردان بسیاری مجاهدت و دلاوری کردند که از آنان به بزرگی یاد می‌شود، اما بعد از عاشورا، آنان که قیام را به ثمر رساندند و در حقیقت مسؤولیت انتقال پیام را بر عهده داشتند، کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه امام سجاد(ع) بنا به شرایط راه دعا را برای مبارزه با یزید انتخاب می‌کند، عنوان کرد: صحیفه سجادیه تنها شامل راز و نیاز با خدا و بیان حاجت در پیشگاه حضرت حق نیست، بلکه دریایی بی‌کران از علوم و معارف اسلامی است که طی ان مسایل عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و پاره‌ای از قوانین طبیعی و احکام شرعی در قالب دعا مطرح شده است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زاهدان بیان کرد: صحیفه سجادیه مشتمل بر پنجاه و چهار آیه است. فی المثل حضرت در دعای بیستم چنین می‌فرماید: خدایا بر محمد و آل او درود بفرست و مرا بر آنکه بر من ستم روا دارد دستی و نیرویی عطا کن، و من را بر آنکه با من ستیز کند زبانی یا برهانی عطا کن، و مرا بر آن کسی که بر من دشمنی وعناد ورزد، پیروزی عطا کن.
خیور افزود: در واقع این بخش از دعا شکوائیه‌ای است از حضرت در برابر زورگویی‌های حکومت و کارگزاران. ائمه معصوم(ع) برای اینکه بتوانند در جامعه تاثیر بگذارند، با علم و بصیرتی که دارند، بهترین راه را انتخاب می‌کنند و از ویژگی‌های امام (ع) علم و تدبیر اوست.
captcha