کد خبر: 3573828
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰

عمل به سیره فاطمی؛ بزرگترین احترام به صدیقه طاهره(س)

گروه معارف: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: سیره عملی حضرت زهرا(س) در ابعاد گوناگون زندگی فردی و اجتماعی حضرت متجلی می‎شود و اگر می‌خواهیم به ایشان عرض ارادت کنیم، بزرگترین احترام، شناختن و عمل به سیره فاطمی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، شب گذشته در مراسم گرامیداشت شهادت حضرت زهرا(س) که در زاهدان برگزار شد، گفت: سیره عملی حضرت زهرا(س) در ابعاد گوناگون زندگی فردی و اجتماعی حضرت متجلی می‎شود و اگر می‌خواهیم به ایشان عرض ارادت کنیم، بزرگترین احترام، شناختن و عمل به سیره فاطمی است.
وی ادامه داد: ایشان همانطور که به لحاظ تقوا و کثرت عبادت در اوج بودند، در انجام وظایف همسرداری، تربیت اسلامی فرزندان و همچنین فعالیت اجتماعی و سیاسی یک الگوی بی‌نظیر هستند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان بیان کرد: حضرت زهرا(س) ملقب به «امّ ابیها» بودند، چون با وجود سن کمی که داشتند، رفتارشان با رسول خدا همانند یک مادر بود و پیامبر(ص) دست ایشان را می‌بوسیدند.
وی افزود: محبتی که رسول خدا به حضرت زهرا(س) داشتند، بیشتر از یک محبت پدری بود؛ پیامبر(ص) فاطمه را می‌بوسید و می‌بویید و می‌فرمود من از فاطمه بوی بهشت را استشمام می‌کنم و بوی شجره طوبی را می‌یابم.
پورذهبی با بیان اینکه بهترین کار، شناخت سیره حضرت است، عنوان کرد: در مرحله دوم، باید با دستورالعمل گرفتن از بزرگان اخلاقی، سعی در عملی کردن سیره حضرت صدیقه(س) داشته باشیم.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان اظهار کرد: باید سیره حضرت زهرا(س) را به بهترین نحو به جامعه معرفی کنیم و به ویژه بانوان، که قشر مهمی از جامعه را تشکیل می‏دهند به سمت سیره و روش زندگی حضرت زهرا(س) هدایت کرده و سوق دهیم.
captcha