حجتالاسلام محسن عارفی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: شخصیت و جایگاه حضرت زهرا(س) بر خداوند محفوظ است و طبق فرموده امام صادق(ع) « هر کسی فاطمه(س) را به معرفتش بشناسد در واقع منزلت شب قدر را درک کرده است»، در حالیکه در سوره قدر خداوند به پیامبرش میفرماید توی پیامبر نیز شب قدر را درک نمیکنی لذا میفهمیم که شناخت واقعی ایشان مشکل است، اما آنچه که در ظرف فهم ما میگنجد باید مطالعه و شناخت پیدا کنیم.
وی بیان کرد: حضرت صدیقه طاهره الگویی تمام عیار در تمامی ابعاد زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی و عبادی است، چرا که امام زمان(عج) میفرماید «و فی ابنه رسولالله لی اسوه حسنه» و پدر بزرگوارش نیز میفرماید «ما حجتیم برای شما و مادرمان فاطمه حجت است بر ما»، این سخن یک امام معصوم است که اهل تعارف و تعریف غیر واقع نیست.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل افزود: ایشان در بعد فردی و عبادی به مقامی رسیده بود که ملائکه مقرب الهی میکائیل و اسرافیل و عزائیل و پیامبر گرامی اسلام در حق ایشان عبارت عمیق و پر معنای « ام ابیها» را بارها ادا میکردند.
وی اظهار کرد: همچنین در بعد همسر داری و مادری بسیار ویژه نقش آفرینی کردند که از نسل ایشان یازده معصوم به یادگار مانده و با صبر و حوصله، بردباری، تحمل فقر و تنگدستی در غمهای همسرشان شریک بودند.
عارفی ادامه داد: نسل امروز ما وظیفه دارد جهت گذشتن از پیچ و خمهای روزگار و موانع اعتقادی و فرهنگی که دشمن برای مسلمانان بالاخص جوانان قرار میدهد از الگویی مثل حضرت زهرا(س) بهره بگیرند.
وی عنوان کرد: فاطمیه فرصتی برای اصلاح سبک زندگی است؛ باید ببینیم فاطمه(س) چگونه در مقام یک مادر، همسر، دختر و زن مسلمان رفتار میکردند، تا ما هم در همان سبک، زندگی خود را مطابق کنیم.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل بیان کرد: فاطمیه متعلق به کل مسلمانان است و حضرت زهرا(س) دختر پیامبر گرامی اسلام، اختصاص به فرقهای مشخص تنها ندارد؛ بلکه اگر شناخت و مطالعه دقیق صورت گیرد، میتواند موضوع وحدت و همبستگی مسلمانان و هدایت و ارشاد همه در مسیر درست باشد.