کد خبر: 3599217
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳

برگزاری دوره آموزش صوت و لحن قرآن در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین شهرستان زاهدان گفت: دوره آموزش صوت و لحن قرآن کریم ویژه آقایان، از امروز، 24 اردیبهشت‌ماه در مسجد مولای متقیان(ع) آغاز شد.

اسحاق کشاورز، مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین شهرستان زاهدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: دوره آموزش صوت و لحن قرآن کریم ویژه آقایان، از امروز، 24 اردیبهشت‌ماه در مسجد مولای متقیان(ع) آغاز شد.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین زاهدان اظهار کرد: در این دوره، از آقایان بدون محدودیت سنی ثبت‌نام به‌عمل آمده است و تنها شرطی که در نظر گرفته شده، توانایی قرائت قرآن در حد پایه است.
وی با بیان اینکه آموزش این دوره را استاد غلامرضا آمیغ‌زاده، از قاریان برجسته بومی بر عهده دارد، افزود: در حال حاضر، کلاس‌ها یکبار در هفته برگزار می‌شود، اما با فرا رسیدن تعطیلات تابستانی، ممکن است برنامه تغییر کند.
کشاورز بیان کرد: در این دوره همه مقامات قرائت قرآن آموزش داده می‌شود؛ همچنین متناسب با آموزش هر مقام، از قرائت قاریان برجسته بومی، کشوری و بین‌المللی استفاده می‌شود.
captcha