کد خبر: 3603658
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲

تشریح ویژه‌برنامه‌های ماه مبارک رمضان در سیستان‌وبلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، ویژه‌برنامه‌هایی با حضور سخنرانان توانمند و قاریان برجسته بومی و بین‌المللی در سطح استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، صبح امروز در نشستی با حضور اصحاب رسانه، گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، ویژه‌برنامه‌هایی با حضور قاریان برجسته بومی و بین‌المللی در سطح استان برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: کرسی‌های تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان بین‌المللی در سه شهرستان زاهدان، زابل ( منطقه سیستان) و ایرانشهر ( منطقه بلوچستان) از مهمترین برنامه‌های اجرایی در ماه مبارک رمضان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: همچنین مانند سال‌های گذشته، محافل جزء خوانی قرآن کریم هر شب در سرای قرآن و نهج‌البلاغه و همچنین تالار اشراق مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی زاهدان برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: گردهمایی فعالان قرآنی و نیز نشست‌های تفسیر قرآن و سبک زندگی اسلامی با سخنرانی آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان از دیگر برنامه‌های اجرایی در ماه مبارک خواهد بود.
مسگرانی با بیان اینکه 9 محفل انس با قرآن در شهرستان‌های مختلف استان برگزار می‌شود، ادامه داد: در لیالی قدر نیز خوشنویسان استان گرد هم آمده و به کتابت قرآن کریم می‌پردازند. همچنین برنامه ربیع القرآن که توسط دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برگزار می‌شود نیز از دیگر برنامه‌هاست.
captcha