کد خبر: 3604740
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵

آغاز دوره‌های آموزش قرآن طرح اوقات فراغت در سراوان

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا(س) سراوان گفت: دوره‌های آموزش قرآن کریم ویژه طرح اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از امروز در مسجد علی‌ابن ابیطالب(ع) شهرستان سراوان آغاز می‌شود.

حجت‌الاسلام محسن حسین‌آبادی، امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا(س) سراوان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: دوره‌های آموزش قرآن کریم ویژه طرح اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از امروز در مسجد علی‌ابن ابیطالب(ع) شهرستان سراوان آغاز می‌شود.
وی با بیان اینکه کلاس‌ها هر روز بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا آغاز می‌شود، اظهار کرد: علاوه بر آموزش حفظ و تجوید قرآن کریم، دوره‌های آموزش احکام، شعر کودکانه و نقاشی نیز برپا خواهد شد.
امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا(س) سراوان بیان کرد: خواندن قرآن و حفظ آیات يكى از عوامل تقويت حافظه به شمار مى‌رود و تجربه نشان داده است کسانی که از کودکی به حفظ قرآن روی می‌آورند، در بزرگسالی حافظه نیرومندتری دارند.
وی افزود: امام علی (ع) می‌فرمایند بارورى و رشد ايمان با قرآن خواندن به دست مى‌آيد؛ در هر خانه‌ای که قرآن در آن زیاد خوانده شود، خیر و برکت آن خانه زیاد می‌شود و اهالی آن مشمول عنایت گسترده الهی خواهند شد.
حسین‌آبادی عنوان کرد: طبق فرمایش رسول خدا(ص)، هر كس قرآن بخواند و با کلام الهی انس بگیرد، گويى به مرتبه پيامبرى رسيده است، جز آن كه بر او وحى نمى‌شود.
captcha