کد خبر: 3616722
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵

آغاز دوره‌های قرائت و تجوید قرآن در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین شهرستان زاهدان گفت: دوره‌های آموزش قرائت و تجوید قرآن کریم ویژه طرح اوقات فراغت، از امروز در مسجد قمر بنی هاشم(ع) شهرستان زاهدان آغاز شد.

اسحاق کشاورز، مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین شهرستان زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: دوره‌های آموزش قرائت و تجوید قرآن کریم ویژه طرح اوقات فراغت، از امروز در مسجد قمر بنی هاشم(ع) شهرستان زاهدان آغاز شد.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین زاهدان اظهار کرد: این دوره‌ها ویژه آقایان و بانوان، در مقطع سنی نوجوانان و جوانان است که آموزش بانوان بر عهده سمانه مؤدب بوده و آموزش آقایان را نیز رضا کوهستانی بر عهده دارد.
وی با اشاره به اهمیت برنامه ریزی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، تصریح کرد: اوقات فراغت، فرصت طلایی است که می‌تواند لحظات زیبای زندگی هر جوان و نیز بهترین زمان برای خودسازی و تعالی شخصیت انسان باشد.
کشاورز ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند « دو نعمت است که بسیاری از مردم با آن آزموده می‌شوند: فراغت و سلامتی.» لذا باید اوقات فراغت خود را در جهتی پر کنیم که منجر به تعالی شخصیت ما شود.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین زاهدان بیان کرد: این دوره‌ها تا پایان مردادماه ادامه دارد و در پایان، قرآن‌آموزانی که آزمون‌ها را با موفقیت سپری کنند، گواهینامه معتبر آموزشی دریافت خواهند کرد.
captcha