حجتالاسلام محسن عارفی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: دهه كرامت نماد لطف و كرامت اهل بيت(ع) و لياقت انسان در برتری بر سایر مخلوقات است.
وی ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه(س)، ادامه داد: خداوند در آیه 70 سوره مبارکه اسراء میفرماید « وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَني آدَمَ وَ حَمَلْناهُمْ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ رَزَقْناهُمْ مِنَ الطَّيِّباتِ وَ فَضَّلْناهُمْ عَلي کَثيرٍ مِمَّنْ خَلَقْنا تَفْضيلاً»، فرزندان آدم را کرامت بخشیدیم و بر بسياری از آفريدههای خود برتری كامل داديم.
عارفی افزود: اين كرامت مربوط به لياقت انسان است كه با توجه به هوش و عقل و استعداد و قوه اختيار و دارا بودن قانون آسمانی و رهبری معصوم، مسجود فرشتگان و ملائکه خداوند شده و حتی از فرشتگان مقرب الهی هم برتر شمرده شده است؛ دهه كرامت در حقیقت فرصت زنده کردن این لیاقت است.
وی اظهار کرد: برای كسب لياقت و كرامت به سه عامل بايد توجه شود: اول طهارت است، چه طهارت ظاهری و چه طهارت باطنی كه اصل و اساس كرامت انسان است؛ دوم، رعايت حدود الهی و سوم، مجاهدت و استقامت در كسب معارف دينی و دستور العملهای زندگی سعادتمند است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل بیان کرد: کرامت به معنای نفی هرگونه رذالت، ذلت و پستی است و راه رسیدن به آن، غلبه بر تمایلات شیطانی است؛ چون مهمترین عاملی که کرامت را از انسان میگیرد، پیروی از خواهشهای نفسانی است.
وی افزود: سیره اهل بیت(ع) بر اساس لیاقتهای انسان و حفظ کرامت است؛ بانویی که پیرو حضرت معصومه(س) باشد، هیچگاه به رذالت و پستی نمیافتد؛ هیچگاه خود را عرضه نمیکند و تبدیل به ابزاری برای هوا و هوس دیگران نمیشود.
عارفی عنوان کرد: بی حيايی، بی عفتی و سبک سری برخی از بانوان نه تنها ابزار شيطان در شقاوت خود فرد است، بلكه به اجتماع نيز آسيب میرساند؛ اگر بر اين تمايلات شيطانی فائق آمديم سعادتمند میشويم.