به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، نشست برنامهریزی و هماهنگی بزرگداشت عید غدیر خم، صبح امروز با حضور امام جمعه زابل، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و روحانیان مستقر در مصلی المهدی(عج) این شهرستان برگزار شد.
حجتالاسلام محسن عارفی، رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل در این نشست، بیان کرد: خداوند در آیه 67 سوره مبارکه مائده میفرماید «يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْکَ مِنْ رَبِّکَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ وَ اللَّهُ يَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْکافِرينَ»، ای فرستاده ما، آنچه را از ناحیه پروردگارت به تو نازل شد، ابلاغ کن و اگر این کار را نکنی، اصلا پیغام پروردگار را نرساندهای؛ خدا تو را از شر مردم حفظ میکند.
وی ادامه داد: در منابع مختلف شیعه و سنی آمده است که آیه فوق درباره على(ع) نازل شده است؛ اهمیت این روز و این عید بزرگ، همین بس که خداوند تمامی رسالت خود از ابتدای خلقت تاکنون را منوط به اعلام این امر مهم میداند و از فرستاده خود میخواهد به هر طریقی این مسئله را بیان کند و از کسی واهمه نداشته باشد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل بیان کرد: خداوند به رسولش میفرماید اگر این پیام ما را ابلاغ نکنی، رسالت خود را کامل نکردهای؛ یعنی رسالت رسول خدا(ص) تنها با ابلاغ امامت کامل میشد و این نشان از اهمیت مسئله امامت و ولایت دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جامعه اسلامی امروز دچار مشکلات فرهنگی و اجتماعی بسیاری شده است، از روحانیون مستقر خواست تا با تشکیل شوراهای فرهنگی، سعی کنند با مشارکت دیگر فعالین محل و با برنامهریزی دقیق، در جهت جذب جوانان و ترویج فرهنگ علوی در این ایام و همچنین ایام محرم تلاش کنند.
عارفی آسیبهای اجتماعی و شکاف عاطفی خانوادهها و طلاق را بزرگترین آسیب جامعه برشمرد و گفت: انحرافات اخلاقی و سپس طلاق و بزهکاری رو به افزایش است؛ باید مبلغین با کار مضاعف و تبلیغ معارف دینی و اعتقادی در جهت کاهش آن آسیبها همت بیشتری داشته باشند.

حجتالاسلام علی اکبر کیخا، امام جمعه زابل نیز در ادامه با تبریک اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: روحانیون و مبلغین در خط مقدم پاسخ به نیازهای جامعه قرار دارند و باید به علوم روز مجهز باشند تا بتوانند پاسخگوی سؤالات و شبهات دینی و اعتقادی جوانان باشند.
امام جمعه زابل وحدت و همبستگی میان اقشار تاثیر گذار جامعه، از جمله روحانیون را یک ضرورت دانست و افزود: اگر میان طلاب و روحانیون اختلافی باشد، این امر به جامعه کشانده میشود و آسیب جدی به مقبولیت روحانیت خواهد زد؛ باید مراقبت صورت گیرد که جامعه همچنان با اعتماد کامل دنباله روی روحانیت باشد.