به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجتالاسلام حسین صادقی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان، شب گذشته در اختتامیه طرحهای فرهنگی جهاد دانشگاهی استان، گفت: خداوند در قرآن میفرماید «مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثي وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً» (نحل،97) یعنی هر کس کار شایستهای انجام دهد، خواه مرد باشد یا زن، ولی مؤمن باشد، به او حیات طیبه و زندگی پاک میدهیم.
وی با بیان اینکه یکی از اسرار قرآنی و حقایق عرفانی «حیات طیبه» اولیای خداست، ادامه داد: برای اینکه بدانیم حیات طیبه چیست، باید آیات قرآن و روایاتی که از ائمه معصوم(ع) به ما رسیده است را کنار هم قرار دهیم.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای هر نوع زندگی، ابزارهایی مورد نیاز است، بهعنوان مثال، اگر انسان سلامتی و صحت نداشته باشد، یک جای کار میلنگد و در زندگی دچار سختی میشود.
وی اظهار کرد: در داستانها آمده است که یک جنین در رحم مادر، دچار تعارض فلسفی شده بود و به خداوند اعتراض کرد که در این فضای تاریک، چه نیازی به چشم دارم؟ در این فضای محدود و بسته، چه نیازی به دست و پا دارم.
صادقی افزود: جنینی که در رحم مادرش زندگی میکرد، به این نکته توجه نداشت که قرار است چند ماه دیگر پا به دنیا بگذارد و وارد محیطی شود که به چشم، دست و پا نیاز دارد. جنین نمیداند که قرار نیست همیشه در مرحله جنینی و داخل رحم مادر بماند.
وی ادامه داد: زندگی دنیوی نیز پایدار و همیشگی نیست، بلکه از این مرحله هم باید عبور کنیم. خداوند شریعت، احکام و پیامبرانی برای ما فرستاده تا برای زندگی در سرای دیگر، مجهز شویم. بسیاری از دستورات الهی هم برای رسیدن به زندگی پاک در دنیا و هم برای سعادتمندی در آخرت، صادر شده است.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: شریعت و هزاران پیامبر، همه نشان دهنده لطف خدا به بندگان است؛ خداوند پیامبران و انسانهای محبوب خود را به زحمت انداخته تا در زمین تبلیغ دین خدا را بکنند و زمینه تحقق حیات طیبه برای بندگان فراهم شود.