کد خبر: 3680017
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴

نام نویسی 800 نفر در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن سیستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون بیش از 800 نفر در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن ثبت‌نام کرده‌اند و مهلت نام نویسی تا پایان دی‌ماه ادامه دارد.

عباس شهرکی، مدیر دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: تا کنون بیش از 800 نفر در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن ثبت‌نام کرده‌اند و مهلت نام نویسی تا پایان دی‌ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه معمولا آمار ثبت‌نامی‌ها در روزهای پایانی افزایش پیدا می‌کند، افزود: آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن که امسال با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برگزار می‌شود، هر ساله با استقبال خوبی از سوی جامعه قرآنی روبه‌رو بوده است.
مدیر دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بیان کرد: ثبت‌نام در این آزمون بصورت اینترنتی و با مراجعه به پایگاه www.quranedu.ir صورت می‌گیرد، که هزینه ثبت نام برای هر رشته بین 4 تا 5 هزار تومان است.
وی ادامه داد: این آزمون در قالب 16 رشته حفظ قرآن کریم، 3 رشته ترجمه و مفاهیم، 4 رشته معارف اهل بیت(ع) و یک رشته درک معنا و تدبر در قرآن برگزار می‌شود و هر نفر می تواند همزمان در 4 رشته شرکت کند.
شهرکی اظهار کرد: داوطلبین پس از ثبت نام در سایت و خرید کارت اعتباری شرکت در آزمون و کسب نمره 70 در مراحل کتبی و شفاهی، ضمن بهره‌مندی از جوایز ارزنده موفق به کسب گواهینامه معتبر خواهند شد.
مدیر دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه این آزمون اسفندماه امسال در سطح استان برگزار می‌شود، افزود: تقویت وحدت و انسجام برنامه‌های قرآنی، سنجش و ارزیابی کمی و کیفی مؤسسات و مراکز قرآنی، ایجاد انگیزه در میان عموم و شناسایی استعدادهای درخشان قرآنی از جمله اهداف برگزاری این آزمون است.

captcha